MAINOS

Kauhutarinoita vesivahingoista, osa 5: ”Vettä oli polviin asti”

Talo

Suomessa tapahtuu joka päivä yli 100 vesivahinkoa jotka aiheuttavat kodeissa vahinkoa miljoonien eurojen edestä. Yksikään, joka on kokenut vesivahingon omassa kotonaan, ei osannut odottaa vahinkoa joka tuli aivan yllättäen. Näin ei tarvitse olla, koska vesivahingon voi ennaltaehkäistä helposti.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Talvella menin kellariin ja kauhukseni huomasin, että siellä oli polviin asti vettä! Putki oli lämmityksen sammuttua päässyt jäätymään ja oli pettänyt. Vettä oli mahdollisesti vuotanut jopa kolme viikkoa ennen kuin huomasin vahingon. Vakuutus kyllä korvasi kuivauksen, mutta ei uutta lämminvesivaraajaa ja eikä vesimaksuja joita oli yli 800 euroa… Asumista ei kellarin vesivahinko onneksi haitannut.

– Mari

Yllä kuvatun vesivahingon olisi voinut ennaltaehkäistä ja välttyä mittavilta vahingoilta käyttämällä Leakomatic-vesivuotovahtia. Vesivuotovahti mittaa jatkuvasti veden käyttöä ja havaitsee pienimmätkin vuodot katkaisten veden tulon ja ehkäisee näin isot vuodot. Lue lisää vesivuotovahdista osoiteessa www.leakomatic.com

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Leakomatic vesivahingot vesivahinko vesivahinkoriski vesivuoto vesivuotovahinko vesivuotovahti