MAINOS

Unidrain-lattiakaivo on kaunis, vesitiivis ja helppo asentaa

Kylpyhuone

-MAINOS- Nykyään kylpyhuoneiden kalusteet, materiaalit ja laatat ovat ylellisiä ja niiden tekninen laatu on huippuluokkaa. Samat vaatimukset koskevat myös lattiakaivoja. Lue lisää !

Jaa sosiaalisessa mediassa

Tämän artikkelin on tuottanut Suomelan yhteistyökumppani, joka vastaa artikkelin sisällöstä ja artikkeliin liittyviin kysymyksiin.

unidrainia®-lattiakaivojärjestelmä on näyttävä, laadukas ja kestävä ratkaisu märkätiloihin. Se voidaan asentaa sekä uudis- että korjausrakentamiskohteisiin. Järjestelmä soveltuu – sekä kirjaimellisesti että kuvainnollisesti – suuriin spa-tyyppisiin kylpyhuoneisiin ja pieniin kerrostalokylppäreihin.

– Unidrain® -tuotteet täyttävät sekä esteettiset että tiukat laadulliset vaatimukset, summaa toimitusjohtaja Thomas Granberg unidrainin® filosofian.

Neljän osan patentoitu unidrain-lattiakaivo

Unidrain ClassicLine lattiakaivojärjestelmä

unidrain® lattiakaivojärjestelmä on arkkitehtien ja märkätila-asiantuntijoiden yhteistyössä suunnittelema ja sillä on kaikki asianmukaiset hyväksynnät niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Suomessa unidrain® -tuotteilla on VTT:n tyyppihyväksyntä.

unidrain® lattiakaivojärjestelmä on helppo asentaa, koska se koostuu vain neljästä osasta – lattiakourusta, viemärikaivosta, kehyksestä ja ritilästä. unidrain® voidaan asentaa sekä betoni- että puuvälipohjaan, minkä ansiosta siitä on nopeasti tullut suomalaisten ammattilaisten suosima lattiakaivo.

Lippulaivatuote unidrain® HighLine

Unidrain HighLine

unidrainin® lippulaivatuote on HighLine-sarja, jota on saatavissa neljänä eri mallina: Panel, Cassette, Custom ja HighLine kulmakaivo. Perinteisen lattiakaivon ritilän korvaa paneeli, kotelo tai jalusta eri materiaaleista valmistettuna: teräs, lasi, laatta, puu, alumiini tai vastaava.

– Parannamme tuotteiden laatua jatkuvasti. Hiljattain unidrain® sertifioitiin yhdessä Kiillon, Mapein, Maxitin ja Ardexin vedeneristeiden kanssa käytettäväksi kaikissa märkätiloissa. Kyseessä on markkinoiden ainoa järjestelmä, jossa on integroidut ja patentoidut pystysuorat asennuskappaleet. Ne suojaavat tehokkaasti vesivahingoilta. Koska ratkaisu tarvitsee vain lattiakaadon vain yhteen suuntaan, on suurtenkin lattialaattojen käyttö mahdollista, Granberg kuvailee.

unidrain® esittelee nyt GlassLine-suihkuseinät

Unidrain GlassLine HighLine

GlassLine on uusi älykäs ja toimiva mallisto lasisia suihkuseiniä, jotka luovat poikkeuksellisen upean ja modernin vaikutelman. Alkuperäiseen unidrain® lattiakaivoon yhdistettynä ne tarjoavat kylpyhuoneeseen tyylikkään ratkaisun satunnaisesti yhdisteltyjen osien sijasta.

Tuotesarja on kehitetty pohjoismaista alkuperäämme kunnioittaen tiiviissä yhteistyössä kansainvälisesti tunnustetun arkkitehdin Christian Bjørnin kanssa. Hän on ollut toteuttamassa unidrainin® ideoita käytännössä yhdistäen kauneuden ja estetiikan käytännöllisyyteen ja toimivuuteen. unidrain® GlassLine on luotu ihmisille, jotka arvostavat puhdaslinjaista, pohjoismaista muotoilua.

Jatkuva kehityksemme ja panostuksemme rakennustekniikkaan takaavat, että uuden tuotesarjan tuotteet – niin standardimallisena kuin räätälöitynä – täyttävät unidrain® lattiakaivon tavoin vaatimukset kylpyhuoneen vesitiiviistä ratkaisuista.

Täällä voit suunnitella itsellesi sopivimman unidrain® -kokonaisuuden >

Purus – lattiakaivoja korkeatasoiseen kylpyhuoneeseen

Purus design

Unidrain on osa Purus-konsernia. Purus-tuotemerkillä on vahva asema pohjoismaisilla markkinoilla – takeena korkea laatu ja turvallisuus ja se on luonnollinen valinta lattiakaivojen, sisäviemäreiden, ruostumattomien saniteettikäymälöiden ja -kalusteiden joukossa.

Etsitkö erityisen tasokkaita lattiakaivoja? Purus Design vastaa nykyaikaisiin muotoilun vaatimuksiin. Toimivuus ja turvallisuus perustuvat perinteisiin lattiakaivoihimme. Lattiakaivon voit sijoittaa miten haluat: seinän viereen tai keskelle lattiaa.

  • Valittavissa on laaja valikoima malleja, materiaaleja ja ritilöitä.
  • Valittavana eri viemärikaivoja, pituuksia ja ritilämalleja.
  • Valittavana erilaisia ja -pituisia viemärikaivoja ja ritilämalleja.
  • Yksisuuntainen kaato helpompaa.
  • Mahdollisuus käyttää suuria lattialaattoja myös suihkussa.
  • Purus Design Neliö viimeistelee tyylikkään kylpyhuoneesi

Kohenna perinteisen lattiakaivosi ulkonäköä Purus Design Neliö -kannella

Purus design neliö

Purus Design Neliö -kannet sopivat melkein kaikkiin 130 mm ja 150 mm lattiakaivoihin. Saatavana useita eri koko-, väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Käytetään vain lattialaattojen kanssa. Asennus betoni- ja puualustalle. Voit vaihtaa ritilämallia asennuksen jälkeenkin. Kaikilla Purus Design Neliö -kansilla on 300 kg:n kestävyys.

Unidrain on osa Purus-konsernia

Purus-konserni on yksi Skandinavian johtavista keittiön ja kylpyhuoneen saniteettituotteiden valmistajista. Purus on perheyritys, jolla on pitkät perinteet. Konsernin tuotealueita ovat lattiakaivot, sisäviemärit sekä ruostumattomat saniteetti- ja sisustustuotteet. Nykyään konsernissa työskentelee 200 työntekijää ja liikevaihto on MSEK 500.

Lisätietoja: www.purus.fi, www.unidrain.fi ja www.purusdesign.fi

Purus unidrain logo

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kotikylpylä kylpyhuone lattiakaivo unidrain