TEKSTI ANNE KORHONEN
KUVAT VALMISTAJIEN JA MAAHANTUOJIEN
Öljytty tamminen pöytätaso, Kvik
Eläköön elämä! Puu on lämmin ja elävä tasomateriaali. Se vaatii säännöllistä huolenpitoa pysyäkseen siistinä, mutta elämisen jäljet saavat myös näkyä! Kuvan upea pöytätaso on 60 millin öljyttyä tammea. Allas ja hana eivät sisälly hintaan,
3 795 euroa, Kvik.
Durat-kierrätysmateriaalitaso
Saumaton. Durat- kierrätysmateriaalista saa halutun mallisen ja kokoisen yhtenäisen työtason, jossa allas ja taso sulautuvat saumattomasti yhteen. Taso on lähes ikuinen, sillä naarmut voidaan hioa pois. Useita värivaihtoehtoja.
Numerär-laminaattitaso, Ikea
Lapsiperheiden suosikki. Laminaattien valikoimat ovat runsaat ja hinnat edulliset. Usein puuta tai kiveä jäljittelevä, kestävä laminaatti muistuttaa erehdyttävästi aitoa. Ikean kaksipuolinen Numerär- laminaattitaso massiivikoivua, pyökkiä tai tammea. Hinta esimerkiksi 126 senttiä pitkälle tasolle 39 euroa.
Style-keittiötaso, Stala
Tyylikäs. Teräksisessä Stalan Style-keittiötasossa on altaan ja laskutason takana tilaa purkeille ja keittiövarusteille. Kuvassa kaksialtainen StyleTwin, D-tasotyyppi. Kaksimetrisen tason hinta on 2 920 euroa.
Negro Tebas Leather Touch -komposiittitaso, Silestone
Kestävä. Kvartsikomposiittitaso on luonnonkvartsia, johon on sekoitettu hartseja ja väriaineita, tehosteena esim. lasin- tai peilinsiruja. Kuvassa nahkamaiselta tuntuva Silestonen Negro Tebas Leather Touch, Ylämaan Graniitti.