MAINOS

Itsepuhdistuva uuni helpottaa pitämään keittiön siistinä

Keittiö

Whirlpoolin uusimmassa integroidussa uunissa on StarcleanTM-toiminto, joka pitää uunin sisäpinnat puhtaina itsestään. Voimakkaiden puhdistusaineiden käyttö ja pinttyneiden roiskeiden hankaaminen pois uunin pinnoilta ei ole enää tarpeellista.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ruuanlaitto on hauskaa, mutta pintojen puhdistaminen kokkaamisen jälkeen voi olla inhottavaa. Voimakkaat puhdistusaineet saastuttavat luontoa ja erityisesti uunin sisäpintojen puhtaaksi pyyhkiminen saa hikoilemaan.

Whirlpoolin uusimmassa 6TH SENSE -uunissa on StarcleanTM-puhdistustoiminto. Ainutlaatuinen ominaisuus perustuu uunin pinnoitusmateriaaliin. Uunin sisäpinnat on käsitelty niin, että uunitila on helppo puhdistaa jokaisen käyttökerran jälkeen.

Uuni puhdistuu helposti matalalämpöpuhdistusohjelman jälkeen pyyhkäisemällä pinnat kostealla liinalla. Puhdistusohjelma kestää vain 35 minuuttia ja alhaisen 90° C lämpötilan ansiosta säästää energiaa jopa 97 prosenttia [1]. Testitulokset TÜV Rheinland -laboratoriossa Italiassa osoittavat, että StarcleanTM-teknologialla varustetuista uuneista on 10 kertaa helpompaa poistaa öljy-, voi- ja tomaattiroiskeet kuin tavallisista uuneista [2].

StarcleanTM – tahraton Green Generation -tuote

Ympäristöystävällinen puhdistustoiminto vähentää energiankulutusta sekä ympäristölle ja terveydelle haitallisten puhdistusaineiden käyttöä. Whirlpoolin Green Generation -sarjaan kuuluu myös jääkaappipakastimia, jääkaappeja, pakastimia, kuivausrumpuja, pesukoneita ja astianpesukoneita. Mallit kuuluvat markkinoiden energiatehokkaimpien tuotteiden joukkoon luokassaan.

iF Product Design Award 2011 -palkittu

StarcleanTM-toiminnon ainutlaatuinen tekniikka on saanut arvostetun iF Product Design Award 2011 -palkinnon.

Tietoa

StarcleanTM

Uunin sisätilan uusi pinnoite pitää pinnan kiiltävänä ja uniikki nanokäsitelty uunin luukun sisäpinta pitää lasin kirkkaan puhtaana. Matalalämpöpuhdistusohjelman jälkeen voit helposti pyyhkäistä sisätilan kostealla liinalla ilman erillisiä puhdistusaineita.

6TH SENSE -automaattiohjelma

Uuniin on ohjelmoitu erilaisia reseptejä, joille on asetettu sopivat kypsennystoiminnot. Valitse sopiva resepti ja uuni kypsentää ruuan puolestasi.

Cook3

Tehokas ohjelma tekee mahdolliseksi kolmen eri ruuan valmistamisen samanaikaisesti uunin eri tasoissa. Se säästää energiaa ja aikaa. Maut ja tuoksut eivät kuitenkaan sekoitu keskenään.

Tavallista uunia 30 % suurempi tilavuus

Uunin tilavuus on 73 litraa.

Muotoilu ja ominaisuudet

Opastava LCD-näyttö auttaa ruuan valmistuksessa.
Energialuokka A.

Integroitu AKZM837 uuni Ambient-muotoilulla on saatavilla kodinkoneliikkeistä joulukuusta alkaen hintaan 1099 euroa.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

leivinuuni puhdistus uunipellit