Teksti Anne Korhonen
Kuvat valmistajien ja maahantuojien
Krups Combi -yhdistelmäkeitin
Aamulla suodatinkahvia, illalla espressoa. Jos haaveilet sekä espresso- että peruskeittimestä, pumpulla varustettu Krups Combi -yhdistelmäkeitin säästää pöytätilaa. Hinta noin 169 euroa, myynti esimerkiksi Hobby Hall.
Bosch
Uutta muotoilua. Boschin keittimen ulkokuori on harjattua terästä. Voit valita, haluatko mietoa, normaalia vai vahvaa kahvia. Suodatuksen päätyttyä keitin katkaisee virran automaattisesti. Termoskannu on ruostumatonta terästä, ja siinä on pehmeä kädensija. Hinta noin 199 euroa, myynti esimerkiksi Gigantti.
Moccamaster KB741
Keitinten aatelia. Moni kahvikissa vannoo Moccamasterin nimeen. KB741-suosikkimallissa on mekaaninen tippalukko, suodatinteline ja aromikansi. Hinta noin 159 euroa, myynti tavaratalot ja kodinkoneliikkeet.
Philips cucina duo
Kahvit kahdelle. Philipsin Cucina Duo on pienen talouden unelmakeitin. Keraamiset kahvikupit kuuluvat pakkaukseen. Hinta noin 45 euroa, myynti marketit, tavaratalot ja kodinkoneliikkeet.
Ufesa Venetto Chic -espressokeitin
Perinteisen ”mutteripannun” ystävälle. Ufesa Venetto Chic -espressokeitin on sähköinen versio perinteisestä liedellä kuumennettavasta keittimestä. Hinta noin 60 euroa, myynti Hobby Hall.
OBH King of coffee
Hiljainen hissukka. OBH Nordican King of Koffee ei turhia korise ja keittää sekoittavan kannen ansiosta aromikasta kahvia viimeiseen tippaan saakka. Hinta noin 119 euroa, myynti marketit, tavaratalot ja kodinkoneliikkeet.
Philips Cucina
Aamupöpperöiselle kahvinkeittäjälle. Philips Cucina on peruskeitin, jonka kannussa on irrotettava suojarengas. Hinta noin 35 euroa, myynti marketit, tavaratalot ja kodinkoneliikkeet.
Bosch yönsininen termoskeitin
Yökyöpelille? Yönsininen termoskannu on ruostumatonta terästä. Boschin keitin on muotoiltu niin tyylikkäästi, että kannu kestää vaativankin kahvipöytä- seuralaisen katseet. Hinta noin 100 euroa, myynti kodinkoneliikkeet, esimerkiksi Musta Pörssi.
Severin Cafe Caprice
Modernia muotoilua. Severinin Cafe Caprice -keitin on tyylikäs ilmestys. Hinta noin 95 euroa, myynti tavaratalot ja kodinkoneliikkeet, esimerkiksi Anttila.
Yhteystietoja
• Anttila, 010 5343, www.anttila.fi
• Bosch / BSH Kodinkoneet, 0207 510 700, www.bosch.fi
• Gigantti, 020 321 321, www.gigantti.fi
• Moccamaster / Hedoy, (09) 6828 3406, www.moccamaster.fi
• Musta Pörssi, www.mustaporssi.fi
• OBH Nordica Finland, (09) 894 6150, www.obhnordica.fi
• Philips, (09) 615 800, www.philips.fi
• Severin / Harry Marcell, (09) 8708 7860, www.elfving.fi