Televisio jääkaapin ovessa, kristalleilla koristelu jääkaappi-pakastin.. Tämän päivän kylmälaitteissa on jokaiselle jotakin.
Miele KFN 8452
Lämpötila pysyy kylmänä joka hyllyllä ilman kiertoa tehostavan puhaltimen ansiosta. Mielen kaksiovisessa KFN 8452 SD –jääkaappi-pakastimessa on NoFrost-automaattisulatus ja pikapakastuspainike. Hinta noin 1 330 euroa.
Gorenje RK 67365
Kristalleja luksusta arvostaville. Gorenje on suunnitellut yhdessä Swarowskin kanssa jääkaappi-pakastimen, jonka mustassa pinnassa on 3 500 kristallia. Premium-sarjan RK 67365 – jääkaappi-pakastimessa on lisäksi kosketusnäyttö ja radio. Hinta noin 2 500 euroa.
Siemens jääkaappi-pakastin
Televisio jääkaapissa. Siemensin coolMedia- jääkaappipakastimessa on 15 tuuman käännettävä nestekidenäyttö. Seinien sisäpinnan pinnoite hylkii bakteereita, ja ulkokuori on tyylikäs yhdistelmä alumiinia ja terästä. Yli kaksi metriä korkeaan kaappiin mahtuu paljon tavaraa. Hinta noin 3 650 euroa.

Scandinavian Appliances -laatikostojääkaappi
Jääkaappi laatikoissa. Norcool-laatikostojääkaappi tuo uusia tuulia keittiöön. Elintarvikkeet liukuvat kevyesti esiin vetolaatikoissa. Kalusteisiin integroitavan laatikostojääkaapin hinta on noin 1 545 euroa.
Whirlpool G25E
Pakasteet laatikkoon. Whirlpoolin kolmiovisen kylmäkeskuksen alaosassa on ulosvedettävä pakastinlaatikko. Jääkaapissa on tilaa myös suurille astioille. Kylmäkeskuksessa on myös jääpalakone ja vedenannostelija. Kylmäkeskuksia on kahta eri kokoa, hinta alkaen 3 090 euroa. Kierrätysmaksu ei sisälly hintaan.

Electrolux Source -jääkaappi
Vettä jääkaapin ovesta. Electroluxin Source-jääkaapin ovessa on juoma-automaatti, josta saat nappia painamalla hiilihapollista tai hiilihapotonta vettä. Hinta noin 1 170 euroa.
Yhteystietoja
Jutussa esiintyvien yritysten yhteystiedot yhdellä klikkauksella: kirjoita sivun yläosan etsi yritys-hakukenttään kodinkoneet 107 ja klikkaa Hae-painiketta.
Yhteystiedot kodinkoneliikkeisiin