Katsaus liesiin, kevät 2007
Kaasuliesi, induktioliesi, keraaminen liesi.. Mikä on sinun valintasi?
Kaasuvalo
Monen mielestä parhaat pihvit valmistuvat kaasuliedellä. Kaasun rinnalle voi valita myös sähkön tai induktion Kaasuvalon maahantuomassa Baumaticin Pyragora – liesisarjassa. Keittotasoon voi yhdistää myös sähkögrillin, ja kokonaisuutta voi täydentää kaasulla tai sähköllä toimivalla kiertoilmauunilla. Kuvan kokonaisuuden hinta on 578 euroa.
Samsung-uuni
Kaksi uunia yhdessä. Samsung on tuonut markkinoille uunin, jonka voi tarvittaessa jakaa kahdeksi erillisksi uuniksi. Uunien lämpötilan voi säätää erikseen, joten niissä voi kypsentää kaksi eri ruokalajia yhtä aikaa. Tai voit säästää energiaa ja käyttää vain toista uunia. Hinta noin 1 200 euroa.

Electrolux EOB 9897X
Höyrytä ruoka kypsäksi. Electroluxin monitoimiuuni kypsentää ruoat ja leivonnaiset höyryttämällä. Uunissa on 10 erilaista reseptiohjelmaa esimerkiksi kuivakakun tai lasagnen valmistamiseen. Reseptitoiminnossa uuni ehdottaa kypsennysajan ja valitsee lämpötilan. Hinta noin 1 619 euroa.
Miele uuni ja keittotaso
Turvavarusteet rauhoittavat mieltä. Mielen KM 500 –keittotasossa on turvakatkaisu, turvalukitus ja virhetoimintojen valvonta. Neljän keittoalueen keraamisen keittotason hinta noin 750 ja teräksen värisen H 4210 B Komfort-uunin noin 800 euroa.
Upo monitoimiuuni
Teräs ja alumiini ovat nousseet valkoisen rinnalle keittiön kodinkoneiden värityksessä. UPOn 60 cm leveä monitoimiuuni on teräspintainen. Uunissa on muun muassa pizzatoiminto, joka paistaa pizzan pohjan rapeaksi. Hinta noin 990 euroa.

Rosenlew-turvaliesi
Sähköliesi on yleisin tulipalojen aiheuttaja kotona. Rosenlewin turvaliedessä on useita turvallisuutta lisääviä ominaisuuksia, kuten elektroninen virtalukko, turva-ajastin ja luukun turvalukitus. Hinta noin 815 euroa.
Bosch liesi
Polta lika pois. Investoi pyrolyysitekniikkaan, jos inhoat uunin puhdistamista. Pyrolyysitekniikka polttaa lian ja ruoantähteet tuhkaksi liki 500 asteen kuumuudessa. Kuvan Boschin lieden hinta on noin 1 350 euroa.
Siemens Lift-Matic-uuni
Nosta uuni seinälle. Siemensin Lift-Matic-uunin pohja lasketaan alas erityisellä hissitoiminnolla, jonka ansiosta ruoanlaittajan tai leipojan ei tarvitse koskaan laittaa käsiään kuumaan uuniin. Keraamista pohjaa voi käyttää myös esimerkiksi pizzan tai leivän paistoalustana. Uunin voi asentaa myös kalusteisiin. Hinta noin 2 600 euroa.

Yhteystietoja
Jutussa esiintyvien yritysten yhteystiedot yhdellä klikkauksella: kirjoita sivun yläosan etsi yritys-hakukenttään kodinkoneet 107 ja klikkaa Hae-painiketta.
Yhteystiedot kodinkoneliikkeisiin