Katsaus tiskikoneisiin, kevät 2007
Tiskikoneet ovat nykyään hiljaisia, pesevät astiat nopeammin ja sopivat keittiön muuhun sisustukseen.
Bosch astianpesukone
Kärsimättömän ihmisen tiskari. Useissa Boschin astianpesukoneissa on VarioSpeed-toiminto, jolla normaalin pesuajan voi puolittaa yhdellä napinpainalluksella. Kuvan malli on SGU 09T25SK, jonka hinta on noin 1 500 euroa.
Miele-tiskikone
Yläkorin aaltomaisen viinilasitelineen ansiosta Mielen astian-pesukoneessa voi pestä myös jalallisia laseja. Hinta noin 1 500 euroa.
Gram
Suosituin keittiönkoneiden väri uusissa keittiöissä on tällä hetkellä teräs. Gramin teräksinen astianpesukone on 60-senttinen, ja siinä on kahdeksan erilaista pesuohjelmaa sekä ajastinmahdollisuus. Hinta noin 930 euroa.

Upo-tiskari
Kapean tilan tiskari on UPOn D450-astianpesukone. Sen leveys on vain 45 cm, mutta koneeseen mahtuu silti 10 hengen astiasto. Hinta noin 590 euroa.
Siemens kahden astianpesukoneen yhdistelmä
Kertyykö tiskipöydällesi likaisia astioita? Siemensin kahden astianpesukoneen yhdistelmä sopii perheisiin, joissa astianpesukone on kovassa käytössä. Astianpesukoneet ovat 45 cm:n levyisiä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu asennuslista saa ne näyttämään yhdeltä kokonaisuudelta. 45 cm leveiden astianpesukoneiden hinnat alkaen 580 euroa.
Helkaman APKi 1300 astianpesukone
Kalusteisiin integroitavan Helkaman APKi 1300 astianpesukoneen etupaneeliin on neljä värivaihtoehtoa: teräs, alumiini, valkoinen ja musta. Astianpesukoneen hinta on noin 640 euroa.
Yhteystietoja
Jutussa esiintyvien yritysten yhteystiedot yhdellä klikkauksella: kirjoita sivun yläosan etsi yritys-hakukenttään kodinkoneet 107 ja klikkaa Hae-painiketta.
Yhteystiedot kodinkoneliikkeisiin