Tällä hetkellä markkinoilla olevista liesituulettimista jokainen löytää varmasti mieleisensä.
Liestituuletin_Savo
Tuuletinten Porsche. Savon Best K5020- malli on F. A. Porschen suunnittelema. Neljä imutehoa, kaksi rasvasuodatinta, hinta noin 1 580 euroa.
OM_WHITE
Musta tai valkoinen. Elica OM -mallin pinta on helppo pitää puhtaana eikä tuulettimen ”lippa” tule kokin silmille. Ohjataan koskettamalla lasin ikonia. Pyöreä imuaukko imee tehokkaasti mutta hiljaisesti. Hinta noin 1 950 euroa.
Ruostumatonta terästä. Kuvassa Franken Kartano 80, jonka kuvussa on Upon koneisto. Tämä malli maksaa 800- 1 000 euroa.
Liesituuletin_AEG
Neljä imutehoa ja hetkellinen huipputeho ovat AEG:n DD 8794 -design-tuutellimen ominaisuuksia. Seinälle kiinnitettävä. Leveys 90 senttiä, hinta noin 1 865 euroa.
Liesituuletin_Parmair
Sopii saneeraukseenkin. Parmairin LT 93 500 -tuuletin on perinteistä mallia. Neliportainen nopeuden säätö, hinta noin 465 euroa.
Liesituuletin_Smeg
Värivaihtoehtoja. Smegin KA1VA on 90-senttinen antrasiitinvärinen malli, jossa on loisteputkivalaisin. Saatavana myös vihreä ja kermanvärinen versio. Hinta noin 1 2 32 euroa.
Liesituuletin_Lapetek
Seinälle tai saarekkeeseen. Lapetekin Arcolux-mallistossa ruostumaton teräs yhdistyy kaarevaan lasiin. Hetkellinen huipputeho ja automaattisammutus. Seinämalli noin 750 euroa, saarekemalli 1 220 euroa.
menhir_1
Siro mutta tehokas. Elica Menhir – malli sopii tavallisiin tai jopa kolme metriä korkeisiin huoneisiin. Oma moottori tai huippuimuri, molemmat versiot noin 1 320 euroa (tavallinen huonekorkeus).
Liesituuletin_Miele
Harjattua terästä. Mielen DA 446 – mallissa on lasikupu ja mattapintaiseksi harjattu teräksinen ulkovaippa. Se on 60 senttiä leveä. Hipaisukytkimet. Hinta noin 1 500 euroa.
Liesituuletin_Gaggenau
Erikoinen ratkaisu. Gaggenau AT 440 on ilmaa kierrättävä, keittotasoon intergoitu malli. Se imee ilman yläpuoleltaan, puhdistaa ilman aktiivihiilisuodattimessa tason sisällä ja puhaltaa ulos tason alta. Leveys 105 senttiä, hinta noin 3 500 euroa.
Liesituuletin_Gorenje
Yläosa terästä, kupu lasia. Gorenjen IDG 900 E -malli on tarkoitettu saarekekeittöön. Laitteessa on kaukosäädin ja ajastin. Hinta noin 1 399 euroa.
Liesituuletin Electrolux
Liesituulettimen voi piilottaa perinteiseen tapaan asentamalla sen kaapin alle. Electrolux EFP6150 käynnistyy lipasta vedettäessä ja sammuu, kun lipan työntää sisälle. Neljä imutehoa, hinta 325 euroa.