Valitsemalla kotiin kylmälaite, joka vastaa tilavuudeltaan ja toiminnoiltaan sille asetettuja vaatimuksia, voidaan arkea helpottaa huomattavasti.
Iso perhe, joka käy sienessä tai marjassa, mahdollisesti kalastaa tai metsästää tai leipoo usein, tarvitsee todennäköisesti paljon pakastustilaa. Lisäksi ihmiset ostavat yhä enemmän pakasteita ja suuria perhepakkauksia, jolloin kylmäsäilytyksellekin on varattava suuremmat tilat. Tilava säiliöpakastin voi olla joko pakastinkaapin vaihtoehto tai täydennys.
Helpotusta kylmäsäilytykseen tuovat Rosenlewin uudet säiliöpakastimet, joiden tilavuus ja helppo käytettävyys palvelevat ihanteellisesti ahkeran säilöjän tarpeita. Uusien säiliöpakastimien nettotilavuudet vaihtelevat 100 litrasta noin 400 litraan. Vaihtoehtoja löytyy monenlaisiin tarpeisiin.
Erinomaisesta tilavuudesta huolimatta useimmat Rosenlewin uudet säiliöpakastimet kuuluvat parhaimpaan A+ -energialuokkaan. Kiinnittämällä huomiota kylmälaitteen energialuokkaan voi helposti säästää energiaa ja pienentää kodin sähkölaskua.
rosenlew_arkkupakastin_807
Pikapakastuskytkimellä lisää tehokkuutta
Useimmissa Rosenlewin uusissa säiliöpakastimissa on painonapilla toimiva automaattinen pikapakastus. Tällä toiminnolla voidaan pakastimen lämpötilaa laskea jo ennalta, jotta sinne laitettavat lämpimät elintarvikkeet eivät sulattaisi aiemmin pakastettuja tuotteita.
Hyödyllinen lisätoiminto on lämmönnousun ilmaisin, joka ilmoittaa äänimerkillä ja punaisella merkkivalolla, jos pakastimen sisälämpötila nousee liian korkeaksi.
Uusien säiliöpakastimien hinnat vaihtelevat välillä 249 € – 559 €.