Uudessa metallisessa Kenwood Multipro Compact FP270 -monitoimikoneessa on lasinen tehosekoitin, monitoimimylly sekä teräksinen mehulinko. Uusi keskipakoisvoimainen mehulinko sopii hyvin pehmeille ja koville hedelmille sekä vihanneksille. Harjattu metallirunko kestää kovemmankin käytön.

Monitoimikoneen 750 wattinen moottori on voimakas ja energiatehokas. Monitoimikulho on kooltaan 2,1 litraa. Kapasiteetti nesteille on yksi litra. Kahdella nopeudella ja pulssikytkimellä eri ainekset valmistuvat vaivatta. Kulhon ja kannun lukitusjärjestelmä on turvallinen ja varma käyttää.

Koneen mukana tulevat monitoimikulho, 1,2 litran lasinen tehosekoitin, lasinen monitoimimylly, teräksinen mehulinko, sitruspuserrin, leikkaava terä sekä valikoima erilaisia laitteita raastamiseen, viipalointiin, pilkkomiseen, rouhimiseen ja vatkaamiseen.

Osat kestävät tiskikonepesun. Suositushinta 169 €.

Kenwood Multipro -monitoimikoneet tulevat myyntiin Stockmann-tavarataloihin lokakuun aikana ja marraskuun aikana Sokos-tavarataloihin, Tekniset- ja Euronics-myymälöihin sekä NetAnttilaan.

Lisätietoja Kenwood, www.kenwoodworld.com.