Vitesse on Whirlpoolin mikroaaltouunien uusi tuoteperhe, jonka kaikissa malleissa on “Jet Menu”-toiminto, jolla valmistuvat niin pakasteateriat kuin maukkaat päivällisetkin muutamalla napin painalluksella. Mikro kertoo myös milloin on aika valella ruoan pintaa tai kääntää pihvit. Uusia ominaisuuksia ovat lisäksi pyörivän alustan pysäytys, munakello ja lapsilukko.
Whirlpool VitesseSarjassa on viisi mallia: Crisp/Höyrytys, Crisp, Höyrytys, Solo sekä teräksinen huippumalli Crisp/Höyrytys. Kaikissa on uusi Jet Menu -toiminto, jossa laite säätelee itse ruoan kypsennystä. Sisäänrakennettu reseptiohjelma muistuttaa myös milloin ruokaa kannattaa valella tai liha tai kala kääntää mehukkaan tuloksen saavuttamiseksi.
Malliston kolmessa uunissa on crisp-toiminto, joka tekee perinteisten ruokien valmistamisen mahdolliseksi mikroaaltouunissa sekä nopeammin että helpommin. Crisp-alusta lämpenee 2 minuutissa 210 asteeseen ja pitää lämpötilan kunnes ruoka on saavuttanut oikean kypsyyden. Crisp ja Solo -malleissa on muisti, joka tallentaa tiedot suosikkiaterioittesi valmistamisesta. Muistissa säilyvät kaikki tarvittavat tiedot seuraavaa valmistuskertaa varten.