Electroluxin Source-jääkaapista voi annostella veden suoraan lasiin, kannuun tai pulloon mukaan otettavaksi. Source suodattaa hanavedestä suodatinjärjestelmän avulla valmiiksi viilennettyä tavallista tai hiilihapollista vettä. Vesiannostelija ei vähennä jääkaapin tai sen oven säilytystiloja. Jääkaappi kuuluu Electroluxin Green-mallistoon, johon on valittu energia- ja ympäristöystävällisimmät Electrolux-kodinkoneet.
Source-jääkaappiGlacier-pakastin
Glacier-pakastin sisältää kompaktin kokoisen jääpala-automaatin ja oveen sijoitetun jääpala-annostelijan. Myös Glacier yhdistetään vesijohtoveteen. Pakastimessa on automaattisulatus, joten pakastinta ei tarvitse sulattaa eivätkä pakasteet jäädy kiinni toisiinsa. Kylmää ilmaa kierrätetään pakastimessa, jolloin elintarvikkeet pakastuvat nopeasti ja säilyvät huurtumattomina. Nopea pakastuminen pidentää pakasteiden säilyvyyttä.
Source ja Glacier sopivat hyvin vierekkäin ja yhdessä ne muodostavat tyylikkään kokonaisuuden. Sourcen suositushinta alkaen 1399€ (valkoinen) ja Glacierin 1399€ (valkoinen).