Keittiössä vietetään entistä enemmän aikaa. Siellä tehdään ruokaa, syödään ja seurustellaan. Moni keittiö on jo varustettu myös pienellä televisiolla, josta voi aamupalaa syödessä katsoa päivän ensimmäiset uutiset.
LG GC-G227STBA jääkaappi aukiTelevision sijoittaminen keittiöön on usein haasteellista: se vie liikaa tilaa tai pilaa keittiön esteettisen kokonaisvaikutelman. Nyt LG Electronics tuo markkinoille uuden version side-by-side- jääkaappipakastimesta, joka on varustettu televisiolla ja jääpalakoneella. 15-tuumaisen television kuva on selkeä ja terävä. Televisiota voidaan säätää jääkaapin ovessa olevilla painikkeilla tai kaukosäätimellä. Televisiossa on tekstitelevisiotoiminto, kaukosäädin ja video- sekä DVD-liitäntä. Eli voit ruokaa valmistaessasi katsoa vaikka lempileffaasi! Lisäksi mallin etuosan pinnoite on ruostumatonta titaania muistuttavaa metallilaminaattia johon sormenjäljet eivät tartu.
Kokonaisuuteen kuuluu myös jääpalakone. 15 tuuman televisiolla varustettu jääkaappipakastin GC-G227STBA on nyt myymälöissä. Tuotteen suositushinta on 3299 euroa.