LG:n uusi A+-luokan Side-by-Side -jääkaappipakastin sopii 617 litran kapasiteetillaan täydellisesti suurperheen keittiöön. LG:n fiksun suunnittelun ansiosta sisätilaa on saatu syvyyssuunnassa lisää, kuitenkaan ylittämättä Side-by-Side-jääkaappipakastimien standardimittoja.

Lineaarinen kompressori ja uudentyyppinen eristys vähentävät energiankulutusta noin 20 prosenttia tavallisiin kompressoreihin verrattuna. Tämän ansiosta laite kuluttaa ainoastaan 492 kilowattituntia vuodessa ja saa EU:n A+ -energialuokituksen. Se on yksinkertaisesti järkevä ja energiaystävällinen sijoitus.

Sisäänrakennettu Vacuum Fresh Crisper -toiminto pitää hedelmät ja vihannekset tuoreina pidempään. Säilytyslokero on ilmatiivis ja suunniteltu säätämään ilmankosteutta niin, että vihannekset pysyvät tuoreina. Jääkaapin ulkopuoli on uutta ensiluokkaista ja ruostumatonta Perfect Steel -materiaalia, joka on helppo pitää puhtaana. Energiaa säästävät sisäpuolen LED-valot mahdollistavat hyvän yleissilmäyksen kaapin sisältöön.

GR-L247CNNV tulee saataville syyskuun aikana ja sen kuluttajahinta on 2.699 euroa (sis. ALV 22%).

Lisätietoja LG Electronics, www.lge.fi.