Huis pois hedelmäkärpäset
Sadonkorjuun aikaan keittiössä on pienenpieniä hedelmäkärpäsiä usein kiusaksi asti. Ne ilmestyvät yhtäkkiä ikään kuin tyhjästä.
Ei Hedelmäkärpäsiä Loukku on käyttövalmis, hygieeninen pyydys.Kiusankappaleista pääsee luontevasti eroon nokkelalla loukulla. Ei Hedelmäkärpäsiä Loukku on käyttövalmis, hygieeninen pyydys, joka asetetaan parin metrin päähän pikkukärpästen olinpaikasta. Kansi ja loukun korkki auki – ja pyydys on toimintavalmis.
Syöttimehu houkuttelee loukkuun. Sen resepti on tehty kilpailemaan mahdollisimman tasaväkisesti pörrääjiä luontaisesti houkuttelevien aromien kanssa.
Loukkua voidaan käyttää uudelleen ja uudelleen. Kun loukun mukana tuleva mehu on tehtävänsä tehnyt, voidaan uuden syötin tekemiseen käyttää mehua, hedelmiä tai vaikkapa likööriä. Tilkka etikkaa pidentää syötin ikää. Käytetty sisältö voidaan kaataa biojäteastiaan tai kompostiin.
Kun Loukku ei ole käytössä, sitä voidaan säilyttää kansi suljettuna keittiön kaapissa. Ei Hedelmäkärpäsiä Loukkua myyvät puutarha- ja rautakaupat. Sen hinta on noin 6 euroa.

Lisää loukusta ja muista ei-tuotteista kerrotaan osoitteessa www.ei-tuotteet.fi.