Fiskarsin uusissa tuotteissa on käteviä yksityiskohtia, jotka helpottavat ruuanvalmistusta. Ergonomisesti muotoillut keittiövälineet tekevät leipomisesta miellyttävää ja turvallista. Myös puhdistaminen käy entistä vaivattomammin.

Fiskars Functional Form -vispilän kärki on v-mallinen, joten sillä ylettää vispaamaan astian reunoja myöten. Silikonipinnoitetussa vispilässä on ruostumatonta teräslankaa. Silikonipäällysteiset langat eivät naarmuta non-stick-pintoja. Hinta n. 5,90 €.

Kaulimen muotoilu helpottaa leipomista, sillä kahvoista saa tukevan otteen niin, etteivät rystyset osu pöytään. Kaulimen teflon-pinnoite estää taikinaa tarttumasta. Kahvoissa on ergonomiset muovikahvat ja ne on valmistettu otteenpitävästä materiaalista. Hinta n. 14,90 €.

Silikonisuti on verraton apuri leipomisessa ja ruoanlaitossa. Sudin pään voi säätää kolmeen asentoon. Ergonominen soft-touch kahva on miellyttävän tuntuinen kädessä. Silikoniharjasten ristikkäinen muoto pitää öljyn ja nesteen paremmin sudissa. Hinta n. 5,90 €.

Taitettava raastin ei vie tilaa keittiövälinelaatikossa, sillä sen saa näppärästi kokoon. Raastimessa on kaksi raastinasentoa. Esimerkiksi juuston voi raastaa suoraan ruokaan auki olevasta raastimesta. Taitettava raastin on tehty kestävästä muovista ja siinä on ergonominen soft-touch kahva. Raastin taittuu kokoon painamalla oransseja nappeja. Taitettavan raastimen saa joko hienolla tai karkealla pinnalla. Hinta n. 9,90 €

Uusi kaksipuolinen raastin säilytysrasialla on kätevä ruoanlaitossa. Kaksipuolisella raastimella saa hienoa tai karkeaa raastetta ja samalla se toimii myös raastetun ruoan kerääjänä. Kantta voi käyttää alustana raastaessa ja ruoan voi säilyttää ilmatiiviissä muovirasiassa. Raastin on helppo säilyttää omassa rasiassaan kaapissa. Hinta n. 14,90 €.

Tuotteiden teräksiset osat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kaikki tuotteet voi pestä astianpesukoneessa.

Fiskars Functional Form -keittiötyövälinesarjan muita uutuuksia:

Lusikka silikonireunalla, hinta n. 5,90 €
Keittiöhaarukka, hinta n. 5,90 €
Lasta silikonireunalla, hinta n. 5,90 €
Pihdit silikonipinnoitteella 5,90 €
Pullonavaaja, hinta n. 7,90 €
Kananmunan – vihannesleikkuri, hinta n. 9,90 €
Sitruspuserrin, hinta n. 9,90 €
Roiskesuoja, hinta n. 14,90 €
Siivilä, hinta n. 14,90 €

Lisätietoja Fiskars, www.fiskars.com.