MAINOS

Puustelli on kotona tilassa kuin tilassa

Keittiö

Tutustu innostavaan Puustelli-mallistoon ja käytä hyödyksi yksilöllinen suunnittelupalvelumme, saat juuri sinun kotiisi ja budjettiisi sopivat kalusteratkaisut. Suunnittelu- ja mittauspalvelumme on maksuton.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Avaruutta lumivalkoisena, S’IL VOUS PLAIT

Avaruuden pimeys ei ulotu ainakaan tähän keittiöön. Superkiiltävän valkoisen ja valoisan ovimallin linjakkuutta viimeistelee huoliteltu vedinura. Linjakkuus säilyy myös integroitujen kodinkoneiden kohdalla.

Yksityiskohtia | Jokaisen laatikon- ja ovenavauksen takaa löytyy aimo annos ergonomiaa, toimivuutta ja laatua. Laatikoiden varustamiseen on useita vaihtoehtoja. Tämän keittiön laatikostoihin on valittu tummaa, helppohoitoista huopaa.

Vinkki | Arkisesta kahvituokiosta saat hetkessä juhlavan makuisen, kun ripautat kahvinporojen sekaan hieman kardemummaa. Kotoisa maustetuoksu valloittaa ja tekee myös mielen iloiseksi.

   

Kodinkoneiden yhteydessä säilytyslaatikko lisää toimivuutta. Niissä astioita ja välineitä on hyvä säilyttää.


Puustelli-keittiössä laatikostot avautuvat täysin sekä liikkuvat äänettömästi. Laatikoston lisävarusteissa materiaalivaihtoehtona on huopa, joka entisestään vaimentaa ääntä.

Harmaa ei ole kompromissi


Tämän keittiön ovipinnoille levittäytyy mielenkiintoinen, harmaasävyinen vaakakuosi. Ovien aito alumiinireuna rytmittää koko keittiön ulkoasua. Kiiltävät design-vetimet ja kiiltävä laattalattia eläytyvät mattapintaisten ovien säveltämään sinfoniaan. Katseenvangitsijan roolissa liesituulettimella on lupa esittää omaa sooloansa. Puustelli Solid -tason sävyksi on valittu kevyen huurteinen harmaa.

Sävyt | Turkoosi on lyöttäytynyt tämän keittiön seuraksi. Harmaa on tyylikäs ja suvaitsevainen väri, jota on helppo maustaa harmaan eri sävyillä tai kokonaan toisella värillä.

Vinkki| Kuori hauraat mustajuuret ohuelti ja kasta niitä välillä veteen, etteivät ne tummu. Lorauta keitinveteen vielä tilkka maitoa, niin mustajuurten kaunis, vaalea sävy säilyy.

 

Muotoilija Ilkka Suppasen suunnittelema upea Lastu -ruokailuryhmä on suomalaista käsityötä parhaimmillaan.

 


Miellyttävästi ja hiljaa toimivat laatikot sekä helposti puhdistettava huopapohja tekevät keittiötyöskentelystä lähes äänetöntä.

 

Kotoisasti mäntyä

Mäntypeilioven pinnassa on kevyt harjaus, joka on viimeistelty tuomenkukan sävyyn. Sekä välitilassa että kalusteiden sisällä on kaukosäädettävät ja himmentimellä varustetut valaisimet. Moduulipöytä on Puustellin klassikko, jota voi käyttää vaikkapa sivupöydäksi ruokapöydän läheisyyteen. Moduulipöydän tasomateraaliksi on valittu musta kvartsi.

Yksityiskohtia | Muotoiltu leikkuulauta sujahtaa kätevästi laatikoon, josta se on helppo ottaa käyttöön. Päätyreelinki on myös oiva säilytyspaikka usein tarvittaville käyttöesineille.

Vinkki | Tiskiharja säilyy raikkaana, kun peset sen välillä astianpesukoneessa.

Moduulipöytä on todellinen monitoimipöytä, jota valmistetaan useista materiaaleista, lukemattomista väreistä ja eri kokoisina. Se on samalla käytännöllinen työskentelytila ja tilanjakaja.


Vitriinikomero on varustettu samalla Decor-lasilla kuin keittiön muutkin lasipinnat. Kalusteiden ja välitilan valaistustehoa voidaan säädellä pienellä, erillisellä kaukosäätimellä.

 

PUUSTELLISTA SAMAA ENSILUOKKAISTA LAATUA KOKO KOTIIN.

 

www.puustelli.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.