TEKSTI ANNE KYTÖLÄ
KUVAT VALMISTAJIEN JA MAAHANTUOJIEN
Electrolux Iron Aid ED196150W
Kuivausrumpu, joka silittääkin pyykkisi. Electrolux Iron Aid ED196150W poistaa rypyt vaatteista höyryn avulla. Valmistajan mukaan viisi kauluspaitaa silenee rummussa parissakymmenessä minuutissa. Laitteessa on myös kuivapuhdistus- ja raikastusohjelma ja ohjelma silkkivaatteiden kuivaamiseen. Energialuokka C ja hinta noin 1 150 euroa.
Electroluxin Compact=
Kuivausrumpu pieniin koteihin. Electroluxin Compact EDC3250 -kuivausrummun voi ripustaa vaikka seinälle. Rumpuun mahtuu kerralla yli kolme kiloa pyykkiä. Energialuokka D ja hinta noin 730 euroa.
Cylinda TS 150-2
Seinälle tai edestä täytettävän pesukoneen yläpuolelle kiinnitettävä Cylinda TS 150-2:ssa voi kuivattaa myös linkoamattomia vaatteita, sillä valuva vesi kerääntyy sille varattuun astiaan. Hormiin liitettävään kaappiin mahtuu kerralla noin 3,5–4 kiloa pyykkiä. Ripustustilaa on 16 metriä. Noin 180 minuutin pituinen säästöohjelma kuluttaa sähköä 0,5 kWh/kg. Kuivauskaapin hinta on noin 730 euroa.
Electrolux-kuivauskaappi EDD2400
Kuivauskaappi sopii myös likaisten vaatteiden, kuten urheiluvarusteiden kuivaamiseen. Electroluxin EDD2400RH -kuivauskaapin tangot ovat taittuvia, joten kaappiin mahtuvat isotkin tekstiilit. Lämpötilansäädin on portaaton. Hinta noin 530 euroa.
Electrolux kuivaava pesukone EWW1690
Kuivaava pesukone on hyvä vaihtoehto, jos haluat kuivausrummun, mutta kodissasi ei ole tilaa sille. Koneellinen pyykkiä kuivataan kahdessa erässä. Electroluxin EWW1690:n täyttömäärä pesussa on 7 ja kuivauksessa 3,5 kiloa. Energialuokkaan B kuuluva laite maksaa noin 970 euroa.
Upo pesutorni
Päältä täytettävä UPO Pesukarhu on suomalaisille tuttu. Nyt Pesukarhun saa myös edestä täytettävänä. Pesukoneen päällä on UPO kuivausrumpu TC 7080D, jonka rumpu on ruostumatonta terästä. Kuivausrumpuun mahtuu 7 kiloa pyykkiä. Molemmissa laitteissa on suomenkieliset ohjelmat. Pesukone maksaa 690 ja kuivausrumpu 590 euroa.
Cylinda TS 170 ja pesutorni
Kodin pyykkikeskus. Cylindan TK 11 Electronic -kuivausrummusta, noin 695 euroa, ja FT 13 Electronic -pesukoneesta, noin 760 euroa, muodostuva pesutorni on saanut rinnalleen Cylindan TS 170 -kuivauskaapin, noin 830 euroa. Kaapissa on ulosvedettävät kuivausorret, kenkäteline sekä kuivaustangot myös ovessa. Ripustustilaa on noin 16 metriä. Kuivausrummussa voit kuivattaa kerralla 3,5–4 kiloa pyykkiä. Pesukoneen ja kuivausrummun välissä oleva työskentelytaso, noin 150 euroa, helpottaa pyykinkäsittelyä.
Rej Design -kuivaustelineet lämmittävät huonetta samalla kun ne kuivattavat pyyhkeet ja pikkupyykin
Kotimaiset, vesi- tai sähkötoimiset Rej Design -kuivaustelineet lämmittävät huonetta samalla kun ne kuivattavat pyyhkeet ja pikkupyykin. Kuvan Tango-mallia myydään sekä vesi- että sähkötoimisena. Mitat ovat 130 x 50 cm, ja hinta sähkötoimisena noin 522 ja vesitoimisena noin 500 euroa.
Sateenvarjomainen WallFix-pyykinkuivausteline kiinnitetään seinään
Sateenvarjomainen WallFix-pyykinkuivausteline kiinnitetään seinään. Sen saa auki kevyesti yhdellä kädellä, ja telineeseen mahtuu kerralla täysi koneellinen pyykkiä. Lakanat ripustetaan uloimmille naruille, joiden pituus on 120 cm. Kuivatustilaa on yhteensä 25 metriä. Teline palkittiin kesäkuussa Australiassa innovatiivisimpana uutena tuotteena. Se maksaa noin 145 euroa, ja sillä on viiden vuoden takuu. Brabantian valmistamaa Wall-Fixia tuo maahan Bos Oy.
Käteviä kuivaustelineitä voi kiinnittää kotiin useitakin
Käteviä telineitä voi kiinnittää kotiin useitakin. Telineen koko on avattuna 115 x 61 cm. Kuivatustilaa on neljä metriä. Hinta 3,95 euroa, Ikea.
Säädettävän kiinnityssyvyyden ansiosta Sinituotteen Practican voi ripustaa erilaisiin paikkoihin
Säädettävän kiinnityssyvyyden ansiosta Sinituotteen Practican voi ripustaa erilaisiin paikkoihin: kylpyammeen reunaan, parvekkeelle tai patterille. Neuleet voi kuivattaa telineessä vaakatasossa. Hinta noin 7,50 euroa.
 Rettig Värmen Anafi-pyyheliinankuivain sopii vaikka olohuoneeseen
Pyyheliinankuivain kuin veistos. Pietarsaarelaisen Rettig Värmen Anafi- pyyheliinankuivain sopii vaikka olohuoneeseen. Ylellistä tunnelmaa tavoitteleva valitsee väriksi kullan. Anafi-kuivainten hinnat alkaen noin 1 360 euroa.
Vähän tilaa vievä Teleskop Prestige kiinnitetään seinään.
Vähän tilaa vievä Teleskop Prestige kiinnitetään seinään. Huomaa irralliset koukut, jotka lisäävät käyttömahdollisuuksia. Telinettä valmistetaan 60 ja 80 cm leveänä. Hinnat 55 ja 60 euroa. Maahantuoja Evimex Oy.
Viiden tangon Kuivari-Kallessa on kuivaustilaa 2,1 metriä
Viiden tangon Kuivari-Kallessa on kuivaustilaa 2,1 metriä. Värivaihtoehdot valkoinen ja kiiltosinkki. Hinta noin 30 euroa, Lanka ja Muovi.
Kylpyhuoneen patteri lämmittää huonetilan ja kuivaa samalla pyyhkeet ja muut vaatekappaleet
Kylpyhuoneen patteri lämmittää huonetilan ja kuivaa samalla pyyhkeet ja muut vaatekappaleet. Itulan maahantuomaa Zehnder-malliston Yuccaa myydään vesikiertoisena keskuslämmitys- verkostoon tai sähkökäyttöisenä. Vesikiertoiseen Yuccaan saa lisävarusteena sähköpatruunan patterin kesäkäyttöä varten. Patteri voi olla yksi- tai kaksipuoleinen. Värivaihtoehtoja on satoja, vakioväri on valkoinen. Vesikiertoisten pattereiden hinnat alkaen 590 euroa.
Sinituotteen Sussissa on 18 metriä kuivaustilaa
Siivekkeet antavat lisää tilaa. Sinituotteen Sussissa on 18 metriä kuivaustilaa. Hinta noin 16 euroa.
Sähköistetty kuivausteline, Sentakia.
Sähköistetty kuivausteline. Telinettä saatavana valkoisena tai ruostumattomasta teräksestä valmistettuna. Hinta materiaalista riippuen noin 50–100 euroa. Sentakian teline tulee markkinoille loka–marraskuussa.
Yhteystiedot
Jutussa esiintyvien yritysten yhteystiedot yhdellä klikkauksella: kirjoita sivun yläosan yrityshaun hakukenttään pyykitkuivaksi407 ja klikkaa Etsi-painiketta.
Yhteystiedot