Whirlpool on ottanut pitkän harppauksen puhtaamman ympäristön puolesta täysin uudenlaisella Green Generation -kodinkonemallistollaan. Green Generation -laitteet ovat tulos Whirlpoolin pitkästä ja kauaskantoisesta panostuksesta energian- ja vedenkäytön tehostamiseen keskittyneestä tuotekehityksestä. Syksyn 2009 aikana saadaan markkinoille malliston ensimmäiset tuotteet: älykkäällä tekniikalla varustetut pesukoneet, yhdistelmäkaapit ja säiliöpakastimet, joiden avulla kodeissa voidaan vähentää energian- ja vedenkulutusta ja sitä kautta myös ympäristöpäästöjä.

Green Generation -pesukoneilla voidaan pestä taloudellisesti joka koneellinen, pyykin määrästä riippumatta. 6TH SENSE –pesujärjestelmä sopeuttaa automaattisesti pesujakson pyykin määrän mukaan säästäen jopa 50 prosenttia energiaa, vettä ja aikaa.

Green Generation 6TH SENSE -yhdistelmäkaapeissa on aina ihanteellinen säilytyslämpötila ja ilmankosteus. Siksi ruoka säilyttää makunsa ja raikkautensa niissä pidempään. A++ -luokan yhdistelmäkaappi säästää energiaa jopa 30 prosenttia verrattuna A+ -luokan yhdistelmäkaappeihin ja jopa 45 prosenttia verrattuna A-luokan malleihin.

Lisätietoja Whirlpool, www.whirlpool.fi.