MAINOS

Kalusteuuni ja induktioliesi alennusmyynnistä

Keittiö

Keittiöprojekti saadaan siis piakkoin täysin valmiiksi. Keittiöstä on vielä uupunut uuni ja liesitaso sekä yksi massiivipuutaso. Alennusmyynneistä voi tehdä hankintoja hyvällä hinnalla. Lue lisää!

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Kävin kuukausia sitten konkurssimyynnissä ja voi veljet miten sekavaa ihmistä oli liikkeellä. Kaikkihan oli silloin puoleen hintaan. Mutta saa sitä järkeäkin käyttää. Esimerkiksi isännät kantelivat kainaloissaan 180e Mocca Mastereita ja kuvittelivat tehneensä huippulöydön. Niitä samoja malleja saa muista, vielä pystyssä olevista liikkeistä, 70-80 Euron hintaan.

Itse tiesin melko tarkkaan mitä olin hakemassa (okei, kävin ensin katsomassa iPadit). Keittiöstä uupuivat vielä kalusteuuni ja induktiotaso. Uunit olivat menneet tai sitten jäljellä oli enää jotain Zanusseja tai Whirlpooleja. Niihin en koske. Keittiöreleet kun pitää kestää pitkään ja olla laadukkaita. Kokemusta löytyi Siemensistä ja Boschista.

700 euron induktioliesi puoleen hintaan

uuni ja induktioliesi odottavat asennusta
Jos hankinnalla ei ole kiirettä, alennusmyynneistä ja muista voi tehdä ostoksia hyvällä hinnalla.

Liesitasoja oli vielä jäljellä ja Siemensin liesitaso odotteli hyllyllä. Myyjiä oli turha etsiä koska kaaos oli jo valmis. Ruuvasin tason itse irti ja jonottelin kolme varttia kassalle. 700e induktiotaso puoleen hintaan ei ole paha laingan.

Sittemmin sain hankittua myös Siemensin kalusteuunin. Pointti tässä puuhassa on se, että jos remontoinnilla ja hankinnoilla ei ole kiire, niin kyseessä on itse asiassa erittäin optimaalinen asia. Toisinaan ei ole mahdollista odottaa puolta vuotta, että sopiva liesi tai hylly tulee vastaan, koska tilaa voi olla rajallisesti tai muuten vaan ahdasta ja kaikki ottaa päähän. Mutta jos tällainen tilanne on mahdollinen, niin alennusmyynneistä ja muista voi tehdä hankintoja hyvällä hinnalla.

Mainittakoon esimerkkinä jääkaappimme, joka on korkea Boshcin rosterimalli. Bongasin sen Keltaisesta Pörssistä uutena. Lyöty, remontoiva myyjä ilmoitti varsin lakoniseen sävyyn jääkaapin myynnille syyksi: vaimo halusikin mustat koneet. Ja Työnalle kiittää.

Keittiöprojekti valmiiksi

Keittiöstä on vielä uupunut uuni ja liesitaso sekä yksi massiivipuutaso ja näin ollen en ole tästä vielä kirjoittanut blogiin mitään.

Jahka saan puutason ostettua ja siihen aukot sahattua ei Työnallen enää tarvitse kuin ottaa hunajainen ääni käyttöön ja kehua appiukkokokelasta kaikin puolin, niin saan tämän sähkömiehen valtuudet omaavan herrasmiehen kytkemään uunin ja tason kiinni.

Sitten otetaan rivo ote pullasudista ja leipastaan pullat. Ja sittenhän se vasta ihanaa onkin!!!


Huomatkaa liesitason yllä roikkuvat kitarat. Melkein voisin lyödä vetoa, että tippuvat tason päälle tässä joku yö.

 

RemonttinalleTyönalle (työn alle) on 3 lapsen isä ja innokas remontoija, rakentaja ja hermojen menettäjä, joka pitää balalaikka-musiikista.

Projektia voi seurata myös Työnallen blogista osoitteessa suurtapintaremonttia.blogspot.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

induktioliesi jääkaappipakastin kalusteuuni kiertoilmauuni