Wettex-keittiöliina kuuluu suomalaiseen keittiöön kuin pullan tuoksu. Suomen suosituin siivousväline, Wettex-liina, täyttää tänä vuonna 60 vuotta. Tuoteperhettä on uudistettu juhlavuonna liinojen uusilla kuvioinneilla ja värivaihtoehtoehdoilla sekä kasvatettu Wettex SuperSvamp -tuoteuutuudella.

Juhlavuoden kunniaksi perinteiset Wettex-keittiöliinat uudistuvat. Syyskuussa ohut ja imukykyinen Wettex Soft & Fresh saa klassikoksi tulleen ruutukuvionsa tilalle aurinkokuviot. Uudistuneet liinat saapuvat Suomen markkinoille sinisen, keltaisen ja valkoisen väreissä perinteisen 1,5 metrin ja taloudellisen kolmen metrin rullapakkauksissa sekä valmiiksi leikattuina viiden kappaleen paketissa.

Myös Wettex Classic palapakattujen keittiöliinojen pakkausta, värejä ja kuviointia uudistettiin toukokuussa. Kukkakuviollisia Wettex Classic -liinoja saa neljässä eri värissä. Lisäksi toukokuun alussa markkinoille lanseerattiin täysin uudentyyppinen tuote, Wettex SuperSvamp, joka on hyvin käteen istuva, ergonomisesti muotoiltu sieni. Wettex SuperSvamp imee itseensä jopa desin nestettä. Tämän hämmästyttävän imukykynsä puolesta sieni soveltuu hyvin myös puutarhahuonekalujen tai vaikkapa auton kuivaamiseen pesun jälkeen.

Uudet Wettex Soft & Fresh -liinat löytyvät kaupoista syyskuusta 2009 alkaen. Suositusvähittäishinta Wettex Soft & Fresh 1,5 metrin rullalle on 2,79 €, 3 metrin rullalle 4,29 € ja viiden kappaleen paketille 2,79 €.
Väriltään, pakkauksiltaan ja kuvioltaan uudistuneiden Wettex Classic -liinojen suositusvähittäishinta on 3 kappaleen pakkaukselle 1,69 € ja yksittäispakatulle Wettex Maxille 1,59 €. Kolmen sienen Wettex SuperSvamp -pakkauksen suositusvähittäishinta on 1,99 €.

Lisätietoja Vileda, 0424 286 600 (ti, ke klo 9-16), www.vileda.fi.