Duo-keskuspölynimurin laajentuneet asennusmahdollisuudet

Keittiö

Aparto Kit-asennussarja sisältää nyt myös entistä monipuolisemman valikoiman tarvikkeita eri asennusvaihtoehtoihin. Duo-keskuspölynimuri on helppo asentaa vaikka komeroon.

Allaway Duo on pienikokoinen, vapaasti sisätiloihin sijoitettava keskuspölynimuri kerrostaloon, rivitaloon tai vapaa-ajan asuntoon sekä  myös asuntovaunuun tai matkailuautoon. Duon voi laittaa sisätiloissa lähes mihin tahansa, koska se on kevyt ja kiinnitysasennon voi valita itse (pysty- tai vaaka-asento).

Aiemmin imurasian ja hepa-poistoilmansuodattimen sisältänyt Aparto Kit-asennussarja sisältää nyt tarvikkeet, joilla imurasia voidaan komeroasennuksessa asentaa kiinni Duo-keskusyksikköön tai noin 1 metrin etäisyydelle Duosta, esimerkiksi komeron ulkopuolelle. Pakettiin kuuluu nyt myös äänenvaimennin.

Aparto Kit
 

 
Hepa-poistoilmansuodatin asennetaan Duoon silloin, jos kohteesta ei ole normaalin keskuspölynimuriasennuksen tavoin mahdollisuutta puhaltaa poistoilmaa ulos. Ulospuhalluksesta aiheutuva ilmavirta ei siten levitä imuroimatonta pölyä muualle asuttaviin tiloihin, kuten perinteinen imuri, vaan poistoilma jää laitteen sijoitustilaan.

Duoa on saatavana valkoisena ja mustana.

Allaway-tuotteita myyvät K-raudat, Rautiat ja LVI-liikkeet kautta maan.

Lisätietoja Allaway, www.allaway.fi.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

asennussarja keskuspölynimuri pölynimuri siivous


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: