Allawayn täysin teräksisissä ja saumattomissa C- (C 30, C 40, C 40 LCD, C 40 Sonis) ja A-sarjoissa (A 30, A 40, A 40 LCD, A 60) on siirrytty kehittyneempiin turbiineihin. Muutoksen ansiosta imuilmateho on kasvanut keskusyksiköissä keskimäärin noin 100 wattia. Koneet ovat myös keventyneet, sillä keskusyksiköt painavat vain 8 kg. Hiljaiset keskusyksiköt hiljenivät entisestään, sillä osassa keskusyksiköistä äänitaso laski jopa 57 desibeliin. C 40- ja A 40-keskusyksiköt tuottavat enemmän tehoa vähemmällä energiankulutuksella. Nämä tunnistaa vihreästä lehdestä.

C 40 LCD- ja A40 LCD-keskusyksiköiden näyttö antaa käyttäjälle laskennallista tietoa esimerkiksi roska-astian vaihtamistarpeesta, suodattimen kunnosta, keskusyksikön määräaikaishuollon lähestymisestä ja imurointiin käytetystä ajasta. Näyttöä on helppo säätää ja asettaa laskennan perusteeksi omat imurointitarpeen tiedot. LCD-keskusyksiköt tuottavat myös enemmän tehoa vähemmällä energialla.

Keskusyksiköiden teknisten muutosten yhteydessä myös koneiden ulkoasu muuttui hieman. Molemmat sarjat ovat saaneet uudet Allaway-tarrat sekä C-sarjan keskusyksiköissä muuttui orsien salpojen sekä lukitsimien väri oranssista harmaaksi.

Allaway-tuotteita myyvät K-raudat, Rautiat ja LVI-liikkeet kautta maan.

Lisätietoja Allaway, www.allaway.fi.