MAINOS

Uusi robotti-imuri osaa puhdistaa myös nurkat

Keittiö

Robotti-imurin suorakulmaisen muodon, erityisen pitkien harjasten ja kulmien puhdistamiseen tarkoitetun tekniikan ansiosta laite puhdistaa hyvin myös nurkat. Lue lisää!

Jaa sosiaalisessa mediassa

LG:n keväällä myyntiin tuleva robotti-imuriuutuus on jo ennen pohjoismaista lanseerausta valittu testivoittajaksi ruotsalaisessa Råd & Rön -kuluttajalehdessä.

Nurkanpuhdistusominaisuuksiensa lisäksi Hom-bot Square -laitteen sisäänrakennettu turboteho osaa automaattisesti kiihdyttää harjasten liikettä, kun imuri tunnistaa olevansa matolla.

Imuri suunnistaa kotona virtuaalisen kartan avulla

Yksinkertaisemmista robotti-imureista poiketen Hom-botin huippumallissa on kaksi sisäänrakennettua kameraa, jotka luovat yhdessä kartan kodista. Näin laite oppii suunnistamaan paremmin eikä liiku sattumanvaraisesti.

Kaikissa malleissa on ultraääni-ilmaisimet, jotka auttavat pölynimuria arvioimaan tarkemmin välimatkan esteisiin. Näin laite välttää törmäämisen seiniin, huonekaluihin ja muihin kodin esineisiin eikä putoa alas rappusia.

Laite muistaa sijaintinsa, vaikka se siirrettäisiin muualle

Jos laitetta nostetaan tai siirretään, se muistaa virtuaalisen karttansa avulla, missä on viimeksi ollut, ja jatkaa imurointia samasta kohdasta. Akkutehon käydessä vähiin laite hakeutuu automaattisesti latauspisteeseensä ja palaa akkunsa ladattuaan jatkamaan imurointia samasta kohdasta, missä työ keskeytyi.

Robotti-imurin verrattain suuri pölysäiliö on helppo tyhjentää. Laitteeseen kuuluu lisävarusteena myös kiinnityslaattaan kiinnitettäviä mikrokuituliinoja, joilla voi pyyhkiä pölyt kovilta lattioilta.

– Olemme erittäin iloisia uuden robotti-imurimme Råd & Rön -kuluttajalehdessä saavuttamasta testivoitosta*, kertoo Sebastian Bengtsson, LG Electronicsista. – LG:n Hom-bot-imurin muotoilu ja kamerateknologia sekä hyvä pölynimukyky vievät robotti-imurin käsitteen askeleen pidemmälle.

LG tuo markkinoille neljä erilaista Hom-bot Square -mallia keväällä 2014. Hinnat alkaen 499 euroa.

 

* LG:n Hom-bot Square DualEye -malli sai parhaan testituloksen kuluttajalehti Råd & Rönin testissä (numero 10/2013). Imuri sai parhaan arvosanan pölynimukyvystä (arvosanaan sisältyy myös eläinten karvojen imurointi), äänentasosta ja pölysäiliöstä. Laite arvioitiin myös hiljaisimmaksi testatuista laitteista, sillä sen äänitaso on Råd & Rönin käyttämän mittaustavan mukaan ainoastaan 53 desibeliä. Lisäksi laite sai parhaan arvosanan helposti saatavilla olevasta ja puhdistettavasta pölysäiliöstään.

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

imurointi pölynimuri robotti-imuri