MAINOS

Siivoa vain puhtailla ja hygieenisillä välineillä

Keittiö

Tehokkailla, moderneilla ja tarkoituksenmukaisilla siivousvälineillä koti puhdistuu helposti ja nopeasti. Paraskaan siivousväline ei tuo kaivattua tehoa, jos se on likainen ja rikkinäinen. Lue vinkit!

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Huolellisesti ja riittävän usein tehty ylläpitosiivous vähentää suursiivousten tarvetta ja auttaa pitämään kodin puhtaana.

Lattioiden säännöllinen pesu ei kuitenkaan vielä takaa, että lattiat ovat puhtaat. Likainen ja kulahtanut moppi levittää likaa huoneesta toiseen; ainoastaan puhtaalla mopilla saat puhtaat lattiat!

Lue vinkit hygieeniseen lattianpesuun

1. Moppi kerää käytössä likaa, joka lähtee kunnolla vain, kun mopin pesee säännöllisesti, mielellään jokaisen käyttökerran jälkeen, pesukoneessa 60°C.

2. Pese tai vähintään huuhtele moppi huolella aina käytön jälkeen ja kuivata se ilmavasti ennen siivouskomeroon laittamista.

3. Puu- ja parkettilattiat ovat arkoja vedelle, kun taas muovi ja klinkkeri kestävät paremmin vettä. Käytä aina, lattiamateriaali huomioiden, joko nihkeää tai korkeintaan kosteaa moppia, jolloin lattiat kuivuvat nopeammin.

4. Suosi mikrokuitumoppeja. Ne puhdistavat vähällä vedellä ja jopa ilman puhdistusaineita.

5. Vaihda tai pese moppi käytön aikana aina kun se likaantuu. Likaisella mopilla vain levität likaa huoneesta toiseen.

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

lattiamoppi liuskamoppi mikrokuitumoppi puulattian pesu