MAINOS

Suunnittele talouspyyhkeen kuosi miljooniin talouspaperiarkkeihin

Keittiö

Jokainen suomalainen voi osallistua Tyhjän paperin haaste -suunnittelukilpailuun ja suunnittella talouspyyhkeelle sopivan designin. Voittajatyö painetaan miljooniin talouspyyhkeisiin syksyllä 2014.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kaikilla suomalaisilla arjen designin ystävillä on mahdollisuus ehdottaa Lotus Emilia Design -talouspyyhkeelle uutta ilmettä.

Kolmatta kertaa järjestettävään Tyhjän paperin haaste -suunnittelukilpailuun, voi osallistua suunnittelemalla talouspyyhkeelle sopivan designin Lotuksen kilpailusivulla.

Voittajakuosi painetaan miljooniin talouspaperiarkkeihin ja se tulee ilahduttamaan satoja tuhansia suomalaiskoteja. Lisäksi voittaja palkitaan 1000 euron arvoisella Finnish Design Shopin lahjakortilla.

Talouspyyhe on arjen designia

”Arki huutaa kauneutta ja talouspyyhe voi edustaa arjen designia parhaimmillaan. On hienoa, että kodin jokainen pieni esine voi olla oma taideteoksensa, vaikka se onkin arkinen tuote. Alan ihmisenä design on minulle sydämen asia ja valitsen aina sellaiset arkituotteet, joissa on jotakin ekstraa. Lähden innolla mukaan kilpailun tuomaristoon”, kertoo designin suuri ystävä Jaakko Selin.

”Suunnittelukilpailu on saanut suomalaisten keskuudessa lämpimän vastaanoton aiempina vuosina, joten halusimme antaa suomalaisille mahdollisuuden suunnitella ja valita Lotus Emilia Design -talouspyyhkeen uuden ilmeen myös tänä vuonna”, kertoo tuomariston jäsen Heidi Toivola.

Kilpailun tuomaristoon on kutsuttu suomalaisia arjen ja designin monialaisia ammattilaisia. Tuomaristoon kuuluvat toimittaja ja muotisuunnittelija Jaakko Selin, Koto Livingin päätoimittaja Anu Harkki, ravintola Brondan johtaja ja Hell’s Kitchen – ohjelman hovimestari Nina Koiranen, Gloria Blog Awards 2013 -gaalassa Lukijoiden suosikkisisustusblogina palkittu Valkoinen Harmaja -blogin Suvi Melender sekä Lotuksen markkinointijohtaja Heidi Toivola.

 

Tyhjän paperin haaste -kilpailu käynnistyy 7.1.2014 Lotuksen kilpailusivuilla osoitteessa www.emiliadesign.fi. Kilpailusivun suunnittelutyökalun avulla oman kilpailuehdotuksen teko onnistuu jokaiselta. Halutessaan sivulle voi ladata myös oman suunnitelman. Kilpailuehdotuksia voi jättää 9.3.2014 saakka. Tuomaristo valitsee kaikista kilpailuehdotuksista kymmenen työtä huhtikuussa aukeavaan finaaliäänestykseen, jossa kuluttajat äänestävät voittajan. Voittajatyö julkistetaan toukokuussa 2014. Uusi Lotus Emilia Design saapuu päivittäistavarakauppoihin elokuussa 2014.

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

arjen design talouspaperi talouspyyhe