MAINOS

Valitse moppi lattiamateriaalin ja tilan mukaan

Keittiö

Lattian peseminen polvillaan on ollutta ja mennyttä. Lattiat puhdistuvat änä päivänä helposti ja ergonomisesti varrellisen mopin avulla. Lue lisää!

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Erilaisille lattiamateriaaleille ja eri tiloihin sopivat erityyppiset mopit. Isommat tilat pestään helpoiten levykehysmopeilla, liuskamoppi taas on ihanteellinen pienissä ja ahtaissa tiloissa.

Suomessa suurin osa kaikista uusista lattioista on parkettia tai laminaattia. Herkälle, liiasta kosteudesta kärsivälle lattialle sopii mikrokuituinen, nihkeäpuhdistukseen soveltuva levykehysmoppi, joka puhdistaa tehokkaasti, vaivattomasti, vähällä vedellä – ja jopa ilman pesuainetta. Mikrokuituisen levykehysmopin voi nihkeyttää kätevästi suihkepullolla, jolloin se on optimaalisen tehokas ja sopivan nihkeä puulattioille.

Nyrkkisääntönä tehokkaassa siivouksessa voidaan pitää puhdasta vaihtomoppia kutakin alkavaa 50m² kohden. Kätevintä on varata kotiin useampia vaihtomoppeja, niin moppi on käytettävissä, vaikka likainen vaihtomoppi olisi vielä pesussa.

– Etenkin peruspesuun moppi on aivan loistava, puhdistaa pikkuliat sen kummemmin hankaamatta, ja kerää myös imuroinnin tai lakaisun jälkeiset karvajäämät. Se mikä aiheutti suurimman yllätyksen, oli mopin keräämä hiekkamäärä. Jopa imuroinnin jälkeen moppi sai haalittua itseensä 70 neliön alueelta noin teelusikallisen hiekkaa. Yllättäen mopilla lähti jopa lattiaan kuivahtanut puikkoliima, kertoo Satu Hirsilästä, joka testasi Viledan ActiveMax Extra -moppia lokakuussa 2013.

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

lattiamoppi mikrokuitumoppi puulattian pesu