1950-luvun italialaisesta glamourista vaikuttunut De´Longhin Icona -aamiassetti sisältää espressokeittimen, vedenkeittimen ja leivänpaahtimen.

Kiiltäväpintaisen espressokeittimen metallinhohtoinen runko sekä boileri on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Tilavaan säiliöön mahtuu 1,4 litraa vettä. Espressoa voi valmistaa sekä espressojauheesta sekä E.S.E -annosnapeista. Maidonvaahdottimella saa kuohkean vaahdon erikoiskahveihin. Keittimen päällä kupit lämpenevät valmiiksi juomaa varten. Hinta 199 €.

De´Longhi Icona -vedenkeittimen yksinkertainen ja selkeä muoto tuo glamouria päivän jokaiseen teehetkeen. Vedenkeitin kuumentaa nopeasti jopa 1,7 litraa vettä. Turvallisuusmekanismi katkaisee virran, kun vesi kiehuu, ja myös, jos pannu on tyhjä tai nostetaan alustalta. Tehoja löytyy 2000 wattia. Hinta 109 €.

De´Longhi Icona -leivänpaahtimen paahtoastetta voi kontrolloida hauskasti koneen edessä olevista nupeista aivan kuin äänenvoimakkuutta tai taajuutta radioissa. Paahdinta on kahta eri kokoa, joko kahdelle tai neljälle viipaleelle. Toimintoina ovat paahtaminen, uudelleen lämmitys, sulattaminen ja bagel-toiminto. Leipähissi auttaa nostamaan pienimmätkin leivät paahtimesta. Pohjassa on murut tehokkaasti keräävä murukaukalo. Hinta 109/129 €.

De´Longhi Icona -tuotesarjaa myyvät Stockmann-tavaratalot. Tuotteet ovat myynnissä toukokuusta alkaen.

Lisätietoja: Suomen Sähkötuonti, www.suomensahkotuonti.fi.