MAINOS

Kotimaisille markkinoille saapuu uusi kodinkonevalmistaja

Keittiö

Suomalaisille kodinkonemarkkinoille saapuu loppuvuoden aikana uusi tuotemerkki, NEFF. NEFF tarjoaa keittiöön korkealaatuisia kodinkoneita, joiden ansiosta ruoanvalmistus sujuu entistä vaivattomammin. Nautinto alkaa jo ennen kuin ruoka on katettu pöytään, koska NEFF-keittiöstä löytyy kaikki mitä kokki voi toivoa.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

NEFF on saksalainen tuotemerkki, jolla on vankka 130 vuoden kokemus kodinkonemarkkinoilta. NEFF toimii tällä hetkellä kodinkonemarkkinoiden johtavana tavarantoimittajana Iso-Britanniassa sekä kolmanneksi suurimpana toimittajana Saksassa. Syksyllä 2011 NEFF lanseeraa tuotemerkkinsä myös pohjoismaisille markkinoille. NEFF-kodinkoneita on saatavilla tarkkaan valikoiduista keittiöliikkeistä.

NEFF on tunnettu korkealaatuisista tuotteistaan ja erikoistumisestaan integroituihin kodinkoneisiin. Tyylikäs muotoilu ja ainutlaatuiset tuoteominaisuudet ovat NEFF-tuotteiden tunnusomaiset myyntivaltit.

– NEFF-merkin Pohjoismaisena edustajana tuntuu jännittävältä olla mukana tuomassa näin innovatiivista ja pidettyä merkkiä Suomen markkinoille. Toivon, että suomalaiset löytävät NEFF-kodinkoneet ja ihastuvat niihin vastaavalla menestyksellä kuin muualla Euroopassa, kertoo Stefan Davidsson.

Palkittua intohimoa ruoanvalmistukseen

Kodinkoneet ovat parhaimmillaan silloin kun ne auttavat toteuttamaan ruoan valmistajan visioita ja luomaan uusia makuelämyksiä. Koska keittiö on paikka nautinnolle, ilolle ja sosiaalisille kanssakäymisille, tarjoaa NEFF laitteitaan järkevillä toiminnoilla sekä tyylikkäällä muotoilulla. NEFF on voittanut muotoilullaan useita arvostettuja designpalkintoja, joista esimerkkeinä Red dot design award, iF product design award sekä Designaward of the Federal Republic of Germany.

Ainutlaatuisia toimintoja

NEFF-tuotteilla on kaksi innovatiivista ja hyödyllistä ominaisuutta, jotka ovat täysin ainutlaatuisia kodinkonemarkkinoilla. Slide & Hide -toiminnon avulla uunin luukku on mahdollista työntää kokonaan uunin alle, jolloin työskentelytilaa on enemmän. Pyörivän kahvan avulla oven saa siirrettyä piiloon yhdellä otteella. Ovi liukuu helposti paikalleen vaimennettuja kannattimia pitkin.

TwistPad on magneettinen yhden valitsimen toiminto, jonka avulla voi kontrolloida kaikkia keittoalueiden säätöjä. Toiminnon avulla kotikokki voi helposti ja kätevästi valita keittoalueen ja säädellä tehoa. Keittotasosta irrotettava TwistPad on sekä helppo puhdistaa että turvallinen lapsille.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

induktioliesi keittiöremontti koneet ja laitteet liesi