Uuden Upo Pesukarhun huuhteluominaisuudet ovat markkinoiden parhaat, valittavissa on jopa 7 huuhtelua. Suomessa yleinen pehmeä vesi vaatii useampia huuhteluita kuin kova. Jos veteen jää ihoa ärsyttäviä pesuainejäämiä, ne saavat herkän ihon kuivumaan ja kutisemaan.

Uudessa Pesukarhussa 8640D on lisäksi A+-energialuokka, A-pesutulos sekä -linkousteho. EasyLogic-toiminto säätää veden määrän, pesuajan ja huuhtelut automaattisesti pestävän pyykkimäärän mukaan. Siksi pienenkin pyykkimäärän voi pestä vettä ja energiaa tuhlaamatta.


Suuri täyttöaukko helpottaa koneen täyttöä ja tyhjennystä.

Pesukarhu 8640D pesee kerralla jopa 6 kiloa, mutta on ulkomitoiltaan yhtä timmi kuin muutkin päältätäytettävät Pesukarhut – leveyttä on vain 40 cm. Tehokkaasti 1400 kierrosta minuutissa linkoava kone tekee pyykistä nopeasti kuivuvaa, myös narulla – pieniin tiloihinhan ei usein mahdu kuivausrumpua.

Markkinoiden suurimmasta täyttöaukosta on sujuvaa täyttää ja tyhjentää konetta. Kun näkyvyys rumpuun on hyvä, pohjalle kadonnut sukkakin löytyy näppärästi. Tyhjennystä helpottaa myös se, että rumpu pysähtyy automaattisesti yläasentoon odottamaan avaamista. Eikä tämä luukku räpsähdä sormille; uuden SoftOpening-toiminnon avulla luukut aukeavat pehmeästi vaikka yhdellä kädellä.

Upo Pesukarhu 8640D suositushinta 611 €.

Lisätietoja: UPO Kodinkoneet, Kuluttajaneuvonta p. 0600 301 020 (15 snt/min + pvm) arkisin klo 8-1, www.upo.fi.