LG Electronicsin uudet höyrypesukoneet käyttävät merkittävästi vähemmän vettä. Uudet pesukoneet kuluttavat huomattavasti vähemmän energiaa, koska juuri veden lämmittämiseen kuluu noin 85 prosenttia energiankäytöstä. Tästä syystä uudet pesukoneet ovat saaneet markkinoiden alhaisinta energiankulutusta osoittavan A++ -merkinnän. Se tarkoittaa 20 prosenttia vähemmän energiankulutusta kuin A-energialuokassa.

Uusissa pesukoneissa on Steam Refresh -toiminto, joka mahdollistaa tekstiilien höyryllä raikastamisen niiden pesemisen sijasta. Siihen kuluu aikaa vain 20 minuuttia. Höyry myös silittää tekstiilit ja säästää näin silittämiseen tarvittavan ajan. Paitojen silittäminen on enää vain muisto.

LG:n erityinen allergiaohjelma irrottaa höyryn ja 60-asteisen veden avustamana jopa 99 prosenttia kaikista tekstiilien allergisoivista aineista. Höyryn korkea lämpötila tappaa lisäksi bakteereja ja ihoa ärsyttäviä pölypunkkeja vaatteita vahingoittamatta.

Ainutlaatuinen TubClean-puhdistusohjelma puhdistaa pesukoneen tehokkaasti höyryllä ja erityisellä korkeapainelinkouksella. Pesukoneet eivät käytä perinteistä hihnaa, joten ne ovat tärinättömiä. Lisäksi ne ovat luotettavia ja niiden moottoreille luvataan 10 vuoden sertifikaatti.

F1402FDS6-, F1402FDS- ja F1403TDS-höyrypesukoneet tulevat saataville syyskuun aikana ja niiden kuluttajahinnat ovat 1.199, 999 ja 899 euroa (sis. ALV 22%).

Lisätietoja LG Electronics, www.lge.fi.