Siirry pääsisältöön

Keittiön välitila kuntoon näillä vinkeillä!

Keittiö
Keittiönkaappien välitila joko rauhoittaa tilaa tai on halutessa keittiön piristys ja väripilkku.

Kaipaisiko keittiön välitila uutta ilmettä? Kokeile seuraavia vinkkejä!

Keittiön välitila uuteen uskoon

Tapetti tuo seinään eloa – yhdellä rullalla pelkkiin taustoihin tai vaikka kokonaisena tehosteseinänä. Suojaa tapetti lasilla ja viimeistele reunat silikonilla, jotta kosteus ei pääse lasin alle. Tapetti kestää kosteutta myös lakattuna. Hauska vaihtoehto on omasta kuvasta teetetty tapetti, jollaisia saa esimerkiksi tamperelaisen Seinäruusun kautta, www.seinaruusu.fi. Kuvan keittiö A la Carte.

Valaistu välitilakaappi, Keittiön välitilaLiukuovellinen, välitilaan upotettava Puustellin valohylly piilottaa mausteet, keittiövälineet ja pistorasiat. Ovet ovat helposti kiskoilla liikuteltavia akryyliovia, jotka on helppo pitää puhtaana. Hylly upotetaan seinään, eikä se vaadi muutoksia pöytäkaappeihin. Hyllyn valaisee yläkaapin pohjalevy. Hinnat alkaen 240 euroa.

Keittiön välitila, Sisustuskivi kannattaa valaista näyttävästiSisustuskivi kannattaa valaista näyttävästi. Tehokas valaistus tuo taustan struktuuripinnan hyvin esiin. Mathio Stonen kirkkaanvalkoisesta verhoilukivestä tehty tausta on suojattu Scottsgard kivisuojalla. Sisustuskivet Home4you-nettikaupasta. Keittiökalusteet Esan Levykaluste Oy. Keittiösuunnittelu Sisustusarkkitehtitoimisto Interiori Tampere.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Keittiön välitila, Sisustuskivi kannattaa valaista näyttävästi, Laminaatti yhdenmukaistaa tason ja taustan.Laminaatti yhdenmukaistaa tason ja taustan. Kiinnitys liimalla tai massalla, tai ylhäältä ruuveilla, jotka jäävät yläkaappien alle. Iki Formican 3 mm ohuen levyn voi kiinnittää vaikka vanhan kaakelin päälle. Kuvassa Formica Splach Back, hinta noin 58 euroa/neliö eli 114 euroa/kpl. Etu- ja takapuoli eriväriset, saatavana 46 väriparia. Myynti Starkki ja Puukeskus. www.formicaiki.fi.

Keittiön välitila, Sisustuskivi kannattaa valaista näyttävästi, Lasi on helppo pitää puhtaana ja heijastaa valoa.Lasi on helppo pitää puhtaana ja heijastaa valoa. Kuvan lasi on maalattu punaiseksi taustapuolelta ennen seinään asennusta. Näin tulos on viimeistellympi, eivätkä seinän pienet epätasaisuudet näy. Lasin voi kiinnittää listalla tai reunoista silikonilla. Lasiliikkeissä on saatavilla myös valmiiksi värjättyä, kuvioprintattua ja laminoitua lasia. Kuvan keittiö Iskun Geo.

Keittiön välitila, Sisustuskivi kannattaa valaista näyttävästi, Trendikkään ja helppohoitoisen taustan saa painattamalla haluamansa kuvan alumiinille. Trendikkään ja helppohoitoisen taustan saa painattamalla haluamansa kuvan alumiinille. Taustaan voidaan painaa valmis mallikuva, asiakkaan ottama kuva tai kuvan voi etsiä netin kuvapankeista. Kotimaisen Damoodan alumiinilevy kiinnitetään liimamassan avulla sileään taustaseinään ja viimeistellään reunoista silikonilla. Levyn paksuus on 6 milliä. www.damooda.com.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Laatalla saat ilmettä välitilaan.Oikealla Laattapisteen Ep Trento Damasco -laatassa on 1960-luvun henkeä. Väreinä mustaruskea ja punainen. Laatan koko 31,6 x 20 cm. Hinta 50,30 euroa/neliö. Vasemmalla luonnonkivinen Ib Isonzo Nero -laatta, joka saumaamisen jälkeen käsitellään esim. Fila MP90 –suoja-aineella. Myydään verkoissa 30 sentin arkkeina. Neliöhinta 162,20 euroa.

Keittiön välitila, Vinyylitapetti, maali vaikkapa helmiäisenä, valokuvatapetti ja tulosteet, kartat, viilupintainen korkeapainelaminaatti, kalvolasi, pleksilevy, sapluunamaalaus tai rosteri- ja kuparilevyt. Kuvassa Nixi-Keittiöiden tyylikäs rosterinen välitilaratkaisu. Vinyylitapetti, maali vaikkapa helmiäisenä, valokuvatapetti ja tulosteet, kartat, viilupintainen korkeapainelaminaatti, kalvolasi, pleksilevy, sapluunamaalaus tai rosteri- ja kuparilevyt. Kuvassa Nixi-Keittiöiden tyylikäs rosterinen välitilaratkaisu.

 Lue myös: Keittiö järjestykseen – vinkit toimivaan keittiöön, Työtehoseura valitsi – tässä ovat Asuntomessujen keittiöiden top 5, Lapetek Lino-A keittiöhana tuo säästöä veden kulutukseen, Pieni keittiö – lue IKEA:n vinkit!, Suunnitelmissa keittiöremontti – ota huomioon ainakin nämä, Keittiöremontti – tavoitteena toimiva arki, 3 x keittiö – minimalistinen musta keittiö, 3 x moderni keittiö – koko perheen keittiö ja 3x keittiö – vaalea keittiö puun pauloissa

MAINOS
MAINOS LOPPUU