Keittiöremontti suunnitteilla?

Keittiö

Yhteistyökumppanimme pientalojapiha.fi-sivuston Tekijät-palvelusta löydät helposti ammattiapua rakentamiseen ja remontointiin.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Yhteistyökumppaninamme on pientalojapiha.fi-sivusto, jonka Tekijät-palvelusta löydät helposti ammattiapua rakentamiseen ja remontointiin.

Pientalo ja piha -sivuston Tekijät-palvelun avulla voit etsiä haluamaltasi alueelta eri alan ammattilaisia aina muurarista puutarhasuunnittelijaan. Palvelun parissa on jo satoja yrityksiä. Haku toimii nopeasti ja vaivattomasti: valitse vain alue ja ammattiryhmästä tarvitsemasi tekijä.

Kun olet löytänyt sopivia vaihtoehtoja, voit joko olla suoraan yhteydessä yrityksiin tai jäädä odottamaan yhteydenottoa.

Voit antaa pisteitä käyttämällesi Tekijälle, jos olet rekisteröitynyt sivustolle. Voit myös kirjoittaa remontistasi Tarinat-osioon ja liittää sen käyttämäsi Tekijän korttiin. Näin hän voi käyttää tarinaasi referenssinä. On mukavaa lukea toisten hyviä kokemuksia ja saada vahvistus siitä, että on kääntynyt kunnon ammattilaisen puoleen!

Tekijät-palveluun pääset tästä.

Yrittäjä, kiinnostaako sinua liittyä Tekijät-palveluun? Lähetä sähköpostia osoitteeseen heikki.ketola@findmemedia.fi tai soita numeroon 0400 199 379.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

keittiö keittiöremontti remontoida remontti


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: