1. Pirteä suihkukuivain on suihkutankoon ripustettuna aina lähellä. Se kuivaa näppärästi peilit, ikkunat, suihkuseinät ja pihakalusteet. Sopii myös kaakeleiden saumaukseen.

2. Kastele mikrokuituikkunanpesin ja pese tahrat pois, toimii myös ilman pesuainetta. Kuivaa lopuksi ikkunankuivaimella.

3. Kylpyhuonepesimen hankauslevyllä puhdistat niin laatat kuin lauteetkin.

4. Kokeile laudepesuria myös saunajakkaran, saunan seinien ja katon paneelivälien puhdistukseen. Tupaantuliaislahjaksi sopii myös Sinin sauna- ja pesutilasetti, joka sisältää saumaharjan, laudepesurin, teräväkuivaimen ja teleskooppivarren.

5. Saumaharjalla puhdistat laattojen saumat ja ahtaat kolot helposti. Pesuaineeksi pinttyneisiin laattasaumoihin sopii Kiilto Kivipesu, suojaksi Kiilto Kivi & Laattasuoja.

6. Nihkeällä mikrokuituliinalla poistat rasvan, kuivalla pölyt – jopa ilman pesuainetta.

7. Nukkaamaton mikrosäämiskä käy lasipintojen lisäksi myös kodin elektroniikan puhdistamiseen.

8. Lattiakaivosuodatin kerää tehokkaasti epäpuhtaudet.

9. Hiussieppari nappaa hiukset suihkualtaan pohjaventtiilistä ja pitää hajulukon siistinä.

10. Sitruunan- ja apilantuoksuiset Kiilto kodinpuhdistajat sopivat kaikille pesunkestäville pinnoille. POLYTEC-koostumus vähentää lian tarttumista ja helpottaa siivousta. Laimennettaville tuotteille on myönnetty ympäristömerkki. Myynnissä myös allergiatunnuksin merkityt Kiilto Airi Kodinpuhdistaja sekä Airi ikkunanpuhdistaja, jolla puhdistat myös lasiset näyttöruudut.

Tuotteet www.sini.fi, pesuaineet www.kiiltoclean.fi