Pienikokoinen Duo mahtuu vaikka komeron alahyllylle.

Kotimainen keskuspölynimurivalmistaja Allaway Oy lanseerasi alkuvuodesta uuden pienikokoisen, vapaasti sisätiloihin sijoitettavan Duo-keskuspölynimurin. Se soveltuu ahtaisiinkin tiloihin, koska Duon voi asentaa pysty- tai vaaka-asentoon. Duo sopii myös asuntoihin, joissa ei ole mahdollisuutta asentaa poistoilman ulospuhallusputkea. Pyöreän muotonsa ansiosta Duo sulautuu hyvin erilaisten kotien sisustustyyleihin.

Duon ansiosta keskuspölynimurin hankinta ei ole enää keskusyksikön koosta, asennuksesta tai asennuspaikasta kiinni. Duo on 440 mm leveä, 300 mm korkea ja painaa vain 5,5 kg. Duon voi laittaa sisätiloissa lähes mihin tahansa, koska se on kevyt ja kiinnitysasennon voi valita itse.

Tyylikkäiden musta/hopea ja valkoinen/hopea värityksensä ansiosta Duo sulautuu hyvin erilaisiin sisustuksiin, mikä antaa entistä enemmän vaihtoehtoja Duon sijoituspaikan valinnalle.


Pienestä koostaan huolimatta Duossa on 10 litran roskasäiliö, joka on vakiovarustettu mikrokuitupölypussilla. Duon tehot riittävät imuroimaan asuntoa, jossa imuputken maksimipituus on 30 m.

Jos asunnossa ei ole poistoilman ulospuhallusmahdollisuutta, varustetaan Duo Aparto Kit-asennussarjalla. Duo Aparto Kit sisältää imurasian ja HEPA-poistoilmasuodattimen. Poistoilma suodattuu tällöin laitteen sijoitustilaan.

Duoa on saatavilla helmikuusta alkaen K-raudoista, Rautioista, Kodin Terroista ja LVI-liikkeistä kautta maan.

Lisätietoja: Allaway, www.allaway.fi.