MAINOS

Keraamiset laatat lainaavat muotonsa parkettilaudoilta

Keittiö

Uudet keraamiset laatat ovat kooltaan ja muodoltaan parkettilautojen kaltaisia. Puu- ja kivikuosi ovat nyt trendikkäitä.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Kookkaiden Woodplace-laattojen ajan kuluttamiin puukuoseihin rosoisuutta tuovat luontoa mukaileva oksaisuus ja pienet halkeamat. Milestone-laattojen kivikuosin runsaat värivaihtelut tekevät pinnasta elävän näköisen. Sirot ja pienikokoiset Masia-seinälaatat puolestaan antavat modernin tulkinnan perinteiselle käsintehdylle laatalle.

Keraamiset laatat kuin parkettia

Keraaminen laatta - Woodplace bianco-antico

Woodplace-laatoilla puukuosisen lattian voi toteuttaa myös kovan kulutuksen tiloihin, kuten eteiseen.

Ragnon valmistamat Woodplace-laatat hämäävät silmää: kookkaat 20 x 120 senttimetrin kokoiset keraamiset laatat näyttävät aivan puisilta parkettilaudoilta. Laattojen pintaan on jätetty pientä epätasaisuutta, ja puukuosien oksaisuus, halkeamat ja runsaat värivaihtelut tekevät niistä autenttisen oloisia. Mallistossa on valittavana viisi tummuudeltaan erilaista, lämminsävyistä ruskeaa värivaihtoehtoa. Woodplace-laatoilla puukuosisen lattian voi toteuttaa myös kovan kulutuksen tiloihin, märkätiloihin sekä suoraan tulisijan eteen ilman suojaavaa metallilevyä.

Laatat toistavat ikiaikaista kalkkikiven kuosia

Keraaminen laatta - Milestone

Milestone-laattojen kivikuoseihin on saatu rouheutta korostamalla kiven leikkauksesta jääviä jälkiä.

Ragnon valmistamien Milestone-laattojen kivikuoseihin on saatu rouheutta korostamalla kiven leikkauksesta jääviä jälkiä. Kivikuosi tuo mieleen rakeisen ja juovikkaan kalkkikiven, jossa on runsaasti värivaihtelua. Milestone-laattoihin kiinnostavaa kontrastia tuo 15 x 90 senttimetrin kokoisten laattojen parkettimainen muoto, joka on perinteisempi puukuosisille laatoille. Värivaihtoehtoina ovat vaalean harmaa Grigio, lämpimän ruskea Tabacco ja tumman harmaa Antracite.

Kuin entisajan käsintehdyt laatat

Keraaminen laatta - Masia

Seinäpintoihin soveltuvia Masian keraamisia laattoja on saatavana kahdessa koossa: 7,5 x 15 ja 7,5 x 30 senttimetriä.

Rosoisten reunojen ja epätasaisen pinnan ansiosta Masia-laatat tuovat mieleen entisajan käsintehdyt laatat. Malliston värivaihtoehdot ovat valkoinen Blanco, beigeen taittava vaalea harmaa Gris claro, lämpimän tummanharmaa Gris oscuro, musta Negro ja oliivinvihreä Olive. Siron kokoisissa, kapeissa laatoissa on korkeakiiltoinen lasitus. Seinäpintoihin soveltuvia Masia-laattoja on saatavana kahdessa koossa: 7,5 x 15 senttimetriä ja 7,5 x 30 senttimetriä.

 

Laattojen hinnat 59 – 77 eur/m2
Lisätietoja: Väritukku Oy, www.varisilma.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

keraaminen laatta klinkkeri laattalattia