MAINOS

Koko kesä ilman rikkakasveja ja VAIN YHDELLÄ ruiskutuksella!

Piha

Talojen reunustat, kivijalat, sorapolut ja -pihat, laatoitukset sekä kiveykset ovat alttiita rikkakasveille. Rikkakasvit selviävät vaatimattomissakin olosuhteissa ja siksi muista kasveista paljaana olevat alueet ovat otollisia itämis paikkoja rikkakasveille.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Kiveyksien saumoista tai sorapihoilta on kuitenkin melkoisen työlästä käsin rikkakasveja kitkeä ja kun sitä joutuu tekemään monta kertaa kesän aikana.

Keeper L on pitkävaikutteinen rikkakasvien torjuta-aine. Se 1) hävittää rikkakasvit tehokkaasti juuria myöten ja 2) pitää ne poissa jopa neljän kuukauden ajan.

Keeper L on ainutlaatuinen rikkakasvien torjunta-aine, sillä se muodostaa näkymättömän ja kestävän kalvon maakerrokseen, joka estää uusien rikkakasvien itämisen. Keeper L on tarkoitettu erityisesti alueille missä ei haluta kasvavan mitään.Kaksitoiminen, ainutlaatuinen ja pitkävaikutteinen  Keeper L –rikkakasvien torjunta-aine tuhoaa rikkakasvit ja niiden juuret ja estää uusien rikkakasvien itämisen jopa 4 kuukauden ajan! Nyt tyytyväisyystakuulla. Jos et ole tyytyväinen saat rahasi takaisin.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

galvanoitu rikkakasvi rikkaruoho