MAINOS | Muurikka

Kesäkeittiö mittojen mukaan – Muurikka-moduuleista syntyy uuden ajan ulkokeittiö

Keittiö
Muurikka Kesäkeittiö
Muurikka Premium Kesäkeittiö on täysin uudenlainen kokonaisuus, jonka laadukkaista moduuleista voi koota juuri sopivan ulkokeittiön omalle pihalle tai terassille. Premium Kesäkeittiöön saa yhdistettyä niin sähkö- kuin kaasulämmönlähteetkin sekä tutut Muurikka-pannut.

Muurikka Premium Kesäkeittiö -konseptissa yhdistellään moduuleista tyylikäs ja viimeistellyn näköinen kesäkeittiö – oli oma piha tai terassi sitten iso tai pieni. Kesäkeittiön pöytä ja kaappi tarjoavat puisen ruuanlaittotason lisäksi siistiä säilytystilaa, joten kokkausvälineiden sekamelskan voi nyt unohtaa!

Kesäkeittiössä paistetaan, grillataan ja savustetaan – vaikka joka päivä. Ruuanlaiton monet mahdollisuudet yhdistyvät uuden ajan kesäkeittiössä, jossa kaasupolttimet, sähkögrilli ja sähkösavustin asettuvat sulavasti rinnakkain.

Moduulien määrän – eli kesäkeittiön koon – mukaan lämmönlähteitä voi olla useita. Mikä olisikaan ihanteellisempaa kuin hyödyntää kokkauksen aikana sekä kaasun että sähkön parhaat puolet.

kesäkeittiö

Muurikka Premium Kesäkeittiön työtasot tehdään lämpökäsitellystä männystä Suomessa.

Täydellisen sopiva ulkokeittiö

Kesäkeittiöstä saa juuri omiin tarpeisiinsa ja tilaansa sopiva kokonaisuuden, sillä Muurikka Premium Kesäkeittiö -konseptissa on kahta erilevystä moduulia: 1 000 ja 500 millimetriä. Niitä yhdistelmällä syntyy monipuolinen ulkokeittiö työtasoineen ja säilytystiloineen.

Muurikka Premium Kesäkeittiöpöytä tarjoaa siistin työtason lisäsi säilytystilaa, sillä pöydän alle voi varastoida Muurikka-pannut, kaasupullon sekä muita kesäkeittiön välineitä. Pöytään voi valita yksinkertaisen kauniit mustat metalliovet tai tyylikkäät lämpökäsitellystä männystä valmistetut rimaovet. Premium Kesäkeittiöpöytä on saatavana myös ilman ovia.

Muurikka Premium Kesäkeittiökaappi on yksiovinen kaappi joko tyylikkäällä puisella rimaovella tai metalliovella. Kaapin sisällä on vetolaatikko, jossa voi säilyttää näppärästi ruoanlaittoon tarvittavat paistolastat, pihdit sekä muut tarvikkeet ihan käden ulottuvilla.

Muurikka Premium Kesäkeittiö ovet auki

Kesäkeittiökaapin sisälle mahtuu esimerkiksi kaasupullo, roskakori, Muurikka-pannuja tai Muurikka Sähkösavustin. Käytön aikana pullo tulee ottaa ulos turvallisuussyistä.

Muurikka Premium Kesäkeittiöpöytä mustilla metalliovilla - tyylikäs kesäkettiö

Muurikka Premium Kesäkeittiöpöytä mustilla metalliovilla.

Muurikka Premium Kesäkeittiökaappi rimaovilla - kaunis kesäkeittiö

↑Muurikka Premium Kesäkeittiökaappi rimaovilla. Sekä rimaovea että mustaa metalliovea myydään myös erikseen lisätarvikkeina.

Kesäkeittiö siirtyy pyörillä

Kesäkeittiötä voi täydentää lisätarvikkeilla, jotka lisäävät ulkokeittiön toimivuutta ja helpottavat sen käyttöä. Pyörät esimerkiksi lisäävät kesäkeittiön sijoittelumahdollisuuksia, sillä niiden päällä ulkokeittiötä voi liikuttaa esimerkiksi terassilla. Pyörissä olevan lukkomekanismin avulla moduulit pysyvät napakasti paikoillaan.

Laskutilaa ei ole ulkokeittiössäkään koskaan liikaa; kesäkeittiöön saadaan helposti lisätilaa teräksisellä sivutasolla, joka kiinnitetään moduulin päätyyn.

Teräksen sivupöytä moduulin kyljessä - kesäkeittiö on monikäyttöinen

↑Teräksinen sivupöytä tuo tarpeellista lisätilaa kesäkeittiöön.