MAINOS

Kesän suosituimmat maalit! Nyt ulkomaalit kesähintaan Värisilmästä

Talo

Ulkomaalaus on miellyttävää puuhaa, kun tuotteet ovat oikeat sekä välineet ja ohjeet sellaiset, että hyvää jälkeä syntyy helposti. Seuraavaksi esittelemme edustavan joukon Suomen suosituimpia ulkomaaleja ja muita tuotteita, joilla hoidat kesäkuntoon talon, katon, vajan, aidan sekä terassin – ja nyt vieläpä kesähintaan!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Paikat kuntoon kesähintaan

Oheiset maalit, puunsuojat ja terassiöljyn saat nyt Värisilmästä kesähintaan aina juhannukseen saakka. Pidä siis kiirettä, tutustu tuotteisiin ja osallistu samalla kilpailuun,jossa voit voittaa 200 € lahjakortin Stadiumiin!

Maalauskohteena ulkoseinät, ikkunapuitteet, räystäslaudat…

  • Panu+ 9 lon Suomen tunnetuin talomaali, säänkestävä, peittävä, puolihimmeä. Kohteet: uudet ja aikaisemmin maalatut puupinnat, esim. ulkoseinät, räystäsaluset, vuorilaudat, ikkunanpuitteiden ulkolaudat.
  • Vinha 11,7 lon puolihimmeä maali, joka jättää puunsyyt kauniisti näkyviin. Kohteet: uusien tai aiemmin käsiteltyjen ulkoseinien, ikkunanpuitteiden ja vuorilautojen pintakäsittelyyn. 
  • Nordica Eko 9 lon kiiltävä talomaali, jonka kova pinta hylkii likaa ja säilyttää hyvin ulkonäkönsä. Kohteet: uudet ja aikaisemmin maalatut puupinnat, esim. ulkoseinät, räystäsaluset, vuorilaudat, ikkunanpuitteiden ulkolaudat.
  • Ultra Classic 11,7 lon puolihimmeä talomaali, joka suojaa puuta vesirasitukselta, mutta läpäisee vesihöyryä. Kohteet: lautaverhoilut, ulkoseinät, vuorilaudat yms.
  • Värisilmä Pouta 9 lon öljypitoinen, puolihimmeä ulkomaali, jossa erinomainen hinta-laatusuhde. Kohteet: uudet ja aikaisemmin maalatut puuseinät sekä puuaidat ulkona.
  • Virtasen 4-Öljyn laatumaali 9 lon puupintojen öljymaali. Käy jopa vanhan lateksimaalin päälle, kuin myös uudelle puulle. Kohteet: ulkoseinät, ikkunoiden puitteet, aidat, pieli- ja räystäslaudat.

Värisilmä Pilke 9 lHelpposivelteinen, hyytelömäinen kuullote ulkokäyttöön. Imeytyy puupintaan, suojaa puuta lialta, kosteudelta ja halkeilulta. Kohteet: sahatuille, höylätyille ja painekyllästetyille puupinnoille, hirsipinnoille.

Maalauskohteena ulkokatto 

  • Värisilmä Peltikattomaali Akva 9 lon vesiohenteinen peltikattomaali. Kohteet: uusien maalaamattomien galvanoitujen peltipintojen maalaukseen ja vanhojen maalattujen tai tehdaspinnoitettujen peltikattojen huoltomaalaukseen.

Huoltokohteena terassi ja pihakalusteet

  • Kaisla kaluste- ja terassiöljy 9 lsuojaa puupintoja ulkona kulumiselta, UV-säteilyltä, lialta ja kosteudelta. Kohteet: pihakalusteet, terassit, portaat, aidat, kaiteet, laiturit, ritilät, kukkalaatikot, ovet ym.

Pohjustepuunsuoja

  • Värisilmä Pohjuste 10 l on ulkona sijaitsevien maalattavien tai lakattavien puupintojen pohjuste, joka antaa pinnalle tehokkaan suojan jatkomaalausta varten.

Sisämaalaukseen

  • Sadepäivinä kannattaa siirtyä suosiolla sisähommiin.Ideo Pro 20 Remonttimaali 9 lon puolihimmeä sisämaali uusille pohjamaalatuille ja aiemmin maalatuille betoni-, tasoite- ja rakennuslevypinnoille.

Nyt on kesää hinnoissa!

Tutustu kesän suosituimpaan maalivalikoimaan, osallistu arvontaan ja tule maalikaupoille Värisilmään! Etuhinnat juhannukseen saakka. Värisilmän maaliasiantuntija auttaa sinua valitsemaan oikeat tuotteet ja auttaa sävyn valinnassa. Samalla saat mukaasi asianmukaiset välineet ja ohjeet töiden sujumiseksi. Värisilmässä on maaliasiantuntija aina paikalla.


Vuonna 1953 perustettu Värisilmä on Suomen johtava sisustuksen pintamateriaaleihin erikoistunut ketju. Laaja palvelu- ja tuotevalikoimamme palvelee Sinua sisustus- ja remontointiprojekteissasi.
Parasta palvelua ja kumppanuutta pintoihin ja sisustamiseen!

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

hirsitalon maalaus huoltomaalaus ikkunoiden maalaus julkisivun maalaus katon maalaus maalaaminen maalari maalata


Lisää samasta aiheesta