Keskuspölynimuri on suosituin valinta uusiin omakotitaloihin

Keittiö
Keskuspölynimurin suurin etu on siivoustuloksessa. Keskusimuri vähentää tavallisen imurin pöly-, haju- ja äänihaittoja, sillä keskusimurin poistoilma hajuineen johdetaan ulos.

Keskuspölynimuri tarjoaa monia etuja, joita tavanomaisen imurin käyttäjä ei aina tule ajatelleeksi. Merkittävin etu on siivoustuloksessa. Keskusimuri vähentää tavallisen imurin pöly-, haju- ja äänihaittoja. Tavallisen imurin poistoilma pyörittää pölyä, joka laskeutuu jälleen takaisin pinnoille. Keskusimurin poistoilma hajuineen johdetaan ulos

Pölypussilliset keskusimurimallit ovat helpompia huoltaa

Keskusimurin voi asentaa vanhoihinkin taloihin, joissa ei ole varsinaista tilaa laitteelle. Pieniin tiloihin esimerkiksi vaatekomeroon asennettaessa pölypussilliset mallit ovat varteenotettavia.

Yhteen pussiin mahtuu jopa jätesäkillinen pölyä ja vaihto on siistiä. Pussi vaihdetaan kerran pari vuodessa, jolloin käyttökustannukset jäävät muutamaan kymppiin vuodessa.

Säiliömallien suodatin vaihdettava noin parin vuoden välein

Omakotitaloissa keskusimuri on suosituin.
Keskuspölynimuri vai tavallisempi siivouvälinepatteristo? Omakotitaloissa keskusimuri on suosituin.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Kaikki eivät ole innostuneita talotekniikasta ja huoltotoimenpiteistä. Huollon laiminlyömisen seurauksena imuteho keskusimurissa laskee tai laite voi vioittua. Itsekseen puhdistuvat suodattimetkaan eivät kokemusten mukaan toimi ilman huoltoa, sillä kertyvä rasvapöly voi tukkia suodattimen tai aiheuttaa moottorivaurion. Huolto ei ole ylivoimaista, sillä säiliömalleissa suodatin pitää vaihtaa uuteen noin parin vuoden välein. Pölypussilliset mallit eivät huoltoa tarvitse, pelkkä pölypussin vaihto riittää.

Varaosien saatavuus on tärkeää

Imuri kestää pitkään. Sen vuoksi markkinoilla tunnetut ja kauan olleet mallit ovat varmempia valintoja varaosien saatavuutta silmällä pitäen. Erilaisia malleja on useita, joten kannattaa tutkia mikä on sopiva vaihtoehto omaan asuntoon.
Lisätietoja: www.puzer.fi