Kestävä led-lamppu ja muita fiksuja remontti- ja sisustustuotteita

Sisustus
Design-suihkuseinä, Vuolukiviuunin uutuuspinnoite ja miljoonien sytytyskertojen led-lamppu. Tutustu elokuun tuoteideoihin!

Maali, joka ehkäiseen kosteudenvaihtelusta aiheutuvan halkeilun
Unica Akva - suomela.fi
Unica Akva

Unica Akva suojaa ikkunoiden ja ulko-ovien puuosia niin, etteivät ne kosteudenvaihteluissa halkeile. Maali sopii myös ulkokalusteisiin, sekä märkätilojen pattereihin ja putkiin. Tuote sopii sekä uudismaalaukseen että huoltomaalaukseen.

www.tikkurila.fi

Vuokiviuuniin voi nyt pinnoittaa valkoiseksi

Valkoinen on muotia sisustuksessa, ja myös Tulikiven vuolukiviuunin voi nyt pinnoittaa valkoiseksi. Tulikivi Color -pinnoite on tarkoitettu uusien ja jo käytössä olevien vuolukiviuunien pinnoittamiseen. Valkoinen pinnoite uuteen uuniin maksaa 400 € ja vanhaan uuniin 700 €.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

www.tulikivi.fi

Design-kuvioidut suihkuseinät

Svedbergs Casablanca -suihkuseinä - suomela.fi
Svedbergs Casablanca -suihkuseinä

Svedbergsin uusien suihkuseinien kuviot tuovat mieleen Casablancan, New Yorkin ja Istanbulin. Designlasien huurretut kuvioinnit on suunnitellut Hanna Werning.

www.svedbergs.fi

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Orvokkeja syysväreissä

Kaunis, kotimainen, kylmää kestävä orvokkiruukku syksyn istutuksiin! Pienikukkaiset lajikkeet. Kolme tainta/ruukku, ruukun halk. 16 cm. Hinta 4,50 €.

Saatavilla Multasormimyymälöistä.

Akkukäyttöinen varsi-imuri on jokapäiväinen pikasiivooja

Electroluxin akkukäyttöinen Ergorapido varsi-imuri

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Electroluxin akkukäyttöisen Ergorapidon raikkaat värit piristävät sekä sisustusta että siivoojaa. Johdoton imuri säilyy kätevästi omassa lataustelineessään, ja siinä on erillinen käsi-imuri. Lattiasuulake kääntyy 180 astetta. Suositushinta 169 €.

www.electrolux.fi

Miljoonien sytytyskertojen led-lamppu ulkotiloihin

Airamin PRO LED
Airamin PRO LED

Airamin PRO LED -sarjan kaikkien mallien polttoikä on 25 000 tuntia, ja ne kestävät yli miljoona sytytyskertaa ja 30 astetta pakkasta. Ne sopivat hyvin vanhojen hehkulamppujen tilalle erityisesti ulos ja porraskäytäviin.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

www.airam.fi

Pieni kylpyhuoneen tilaihme


Aspen Lysan 40 -kylpyhuonekalusteet

Aspen Lysan 40 on tyylikäs pieneen kylpyhuoneeseen sopiva mallisto. Alakaapin päällä on 38-senttinen siro allas. Värejä ovat valkoinen, musta tammi, korkeakiiltoinen valkoinen ja tammi. Alakaappi alkaen 260 €, pesuallas 295 €, peilikaappi 410 €.

www.sanka.fi