Kevään paras kansikuva on valittu!

Talo

Lukijat äänestivät kevään kauneimmaksi kanneksi toukokuun kuvan ihanasta kasvihuoneesta. Kakkossijalle äänestettiin huhtikuun raikas uima-allaskuva.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kevään paras kansikuva on valittu!

Lukijat äänestivät kevään kauneimmaksi kanneksi toukokuun kuvan ihanasta kasvihuoneesta. Kakkossijalle äänestettiin huhtikuun numeron raikas uima-allaskuva.

 

Kansi_3_15

 

Yhteensä annettiin 331 ääntä. Kauneimmaksi kanneksi äänestettiin toukokuun kansikuva, joka kahmi lähes puolet äänistä (45,6 %). Kannen kesäisen raikasta ja iloista tunnelmaa kehuttiin, ja kiitosta saivat myös kannen visuaalisuus, harmonia ja värit. Kuvan sanottiin tuovan paljon uusia ideoita kasvihuoneesta haaveileville.

 

Kansiäänestykseen osallistuneetKansiäänestyksen tulokset

Tässä muutamia lukijoiden perusteluja voittajakannesta:

Rauhallinen ja rentouttava kokonaisuus. Mieli tekisi astua kuvan sisään!

Kansi kuvaa parhaiten sanaa pientalo ja tuo sen tunnelman siitä, mitä suomalainen pientalo ja piha voi olla, maantieteelliset olosuhteet huomioon ottaen 🙂

Kaunis kesäkeidas pienellä vaivalla ja rahalla on minun mielestäni kokeilemisen arvoinen.

Kuva tuo kesäisen mielikuvan parhaiten! Vihreyttä ja kukkasia, kasvihuone, jossa puuhastella ja saada tuoretta satoa ruokapöytään. Mikä parasta, itse kasvatettuna ja vaalittuna!

Värit, asettelu ja kuvan harmonia miellyttivät silmää eniten.

Pidän kesästä ja lähes kaikesta mikä siihen liittyy: luonnosta, kukista, puutarhanhoidosta. Olen usein katsellut erilaisia pienehköjä kasvihuoneita ja toivonut sellaista itselleni. Tämä kansi on mielestäni paras.

Kiitos kaikille äänestykseen osallistuneille! Arvonnassa Insera Downtown -citypolkupyörän (arvo 499 ¤) voitti Anja Kerimäeltä, onnea voittajalle! Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Valitse kevään paras kansi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.