MAINOS

Suomela.fi Kevätkarnevaalit! Osallistu ja voita BIOSMART®-pienpuhdistamolahjakortti, arvo 500 euroa!

Suomela.fi Kevätkarnevaaleilla arvotaan upeita palkintoja, joita et halua ohittaa! Osallistu kilpailuun ja voita BIOSMART®-pienpuhdistamolahjakortti, arvo 500 euroa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Suomela.fi Karnevaaleilla arvotaan upeita palkintoja, joita et halua ohittaa! Mikä palkinto arvotaan milloinkin? Se selviää vain osallistumalla!  Tilaa Kevätkarnevaali-muistutus suoraan sähköpostiisi ja yksikään arvonta ei mene sinulta ohi!


Kilpailun tarjoaa

 

BIOSMART® pienpuhdistamo on sinulle, joka asut kunnallisen jäteverkoston ulkopuolella. Puhdistamo soveltuu omakotitaloihin ja mökeille. Säiliössä ei ole liikkuvia osia, mikä takaa korkean toimintavarmuuden. Puhdistamo on CE-merkitty.

Osallistu kilpailuun ja voita BIOSMART®-pienpuhdistamolahjakortti, arvo 500 euroa!

BIOSMART® pienpuhdistamo on sinulle, joka asut kunnallisen jäteverkoston ulkopuolella. Jätevesipuhdistamo hoitaa kotitalouden kaiken jäteveden: vessa-, kylpy-, tiski-ja pesuvedet. Pienpuhdistamon asentaminen on helppoa kompaktin koon ansiosta. Säiliössä ei ole liikkuvia osia, mikä takaa korkean toimintavarmuuden. Puhdistus on hajutonta ja siinä on edulliset käyttökustannukset. Tulevaisuuden pienpuhdistamo BIOSMART® on yksi Euroopan johtavista valmistajista. 

Lisätietoja:

www.biosmart.fi

Kilpailu on päättynyt. Voittaja on Leif Ring (Sisättö).

Osallistuminen on maksutonta. Arvonnan säännöt >