MAINOS

Suomela.fi Kevätkarnevaalit! Osallistu ja voita LED RINKELI -riippuvalaisin, arvo 299 euroa!

Suomela.fi Kevätkarnevaaleilla arvotaan upeita palkintoja, joita et halua ohittaa! Osallistu kilpailuun ja voita LED RINKELI -riippuvalaisin, arvo 299 euroa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Suomela.fi Karnevaaleilla arvotaan upeita palkintoja, joita et halua ohittaa! Mikä palkinto arvotaan milloinkin? Se selviää vain osallistumalla!  Tilaa Kevätkarnevaali-muistutus suoraan sähköpostiisi ja yksikään arvonta ei mene sinulta ohi!


Kilpailun tarjoaa

 

Lamppukauppa Led Store Oy on vuodesta 2009 lähtien keskittynyt erityisesti kotien, mutta myös toimistojen hyvälaatuiseen led-valaistukseen. Korkea laatu näkyy tuotteiden pitkissä takuissa, ja tuntuu aistiystävällisenä valaistuksena ja laadukkaina materiaaleina ja viimeistelyinä. Lisäksi tuotteet ovat monipuolisesti himmennettäviä ja suurelta osaltaan valkoisen valon värilämpötilan voi valita asennusvaiheessa tai säätää portaattomasti.

Ledin ympäristöystävällisyys ei näy ainoastaan sähkölaskun pienentymisessä, vaan myös pitkinä käyttövuosina, keskimäärin yksi led-valaisin kestää päivittäisessä kahdeksan tunnin käytössä 17 vuotta, joten polttimonvaihdosta ei tarvitse todellakaan olla huolissaan. Ledimme ovatkin kestävyytensä vuoksi suosittuja muun muassa korkeiden tilojen valaisussa. Led-tuotteet valmistutamme ja tuomme maahan itse, sekä vastaamme loppukäyttäjien palvelusta ja suunnittelemme aktiivisesti toimivia led-valaistusratkaisuja.

Tuoteryhminä ovat valopeilit, led-spotit sisälle ja ulos, led-paneelit sisälle ja ulos, kattovalaisimet, seinävalaisimet, ulkovalaisimet, led-nauhat ja alumiiniset asennusprofiilit, led-muuntajat ja ohjaimet, sisustusvalaisimet ja led-polttimot. Toimitamme päivittäin tilauksia koko Suomeen aina Hangosta ja Ahvenanmaalta Nuorgamiin saakka!

”Ota se – jos siinä lukee LedStore!”

Osallistu kilpailuun ja voita LED RINKELI -riippuvalaisin, arvo 299 euroa!

Led RINKELI 100cm on minimalistinen ja siro valaisin, joka sopii kotien lisäksi toimistojen valaisuun. Valaisimen 55W tuottavat 5000 lumenin arvosta valoa eli valaisin on kirkas. Onneksi se on myös himmennettävä, jonka ansiosta tilojen tunnelmaa voidaan säätää ja käyttö on monipuolisempaa. Valaisimen korkeutta katosta voi säätää 20 cm ja 150 cm välillä.

Lisätietoja:

www.ledstore.fi

Kilpailu on päättynyt. Voittaja on Pirjo Latvala (Ivalo).

Osallistuminen on maksutonta. Arvonnan säännöt >