MAINOS

Suomela.fi Kevätkarnevaalit! Osallistu ja voita Muurikka Maxi -kesäkeittiövaunu, arvo 299 euroa!

Suomela.fi Kevätkarnevaaleilla arvotaan upeita palkintoja, joita et halua ohittaa! Osallistu kilpailuun ja voita Muurikka Maxi -kesäkeittiövaunu, arvo 299 euroa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Suomela.fi Karnevaaleilla arvotaan upeita palkintoja, joita et halua ohittaa! Mikä palkinto arvotaan milloinkin? Se selviää vain osallistumalla!  Tilaa Kevätkarnevaali-muistutus suoraan sähköpostiisi ja yksikään arvonta ei mene sinulta ohi!


Kilpailun tarjoaa

Muurikalla on jo vuosikymmenien ajan tehty työtä suomalaisen ulkoruoanlaiton puolesta. Muurikka kokoaa ihmiset yhteen, nauttimaan ruoanlaitosta. Muurikka luo jatkuvasti uusia tapoja toteuttaa mieleenpainuvia hetkiä ja yhteisiä kokemuksia.

Muurikka Pannu on Suomessa legenda, siinä on monet makkarat ja letut valoisassa suviyössä paistettu. Nykyään Muurikalta löytyy myös laaja kattaus erilaisia välineitä ja tarvikkeita ulkoruoanlaittoon. Muurikka ja sillä tehtävä ruoka onkin vetänyt tuhannet suomalaiset luontevasti viihtymään yhdessä. Näitä rautaisia, kotimaisia perinteitä jatketaan nykyisinkin koko laajassa vapaa-ajan ulkokäyttöön kehitetyssä tuoteperheessä.

Muurikalla tavoitteena ovat kestävä kehitys sekä toimivat, laadukkaat tuotteet, jotka luovat tunnelmaa ruoanlaittoon ulkona ja kestävät aikaa. Tuote-suunnittelssa yksi tärkeimmistä lähtökohdista on asiakkailta saatu palaute ja kehitysideat. Yhdessä asiakkaiden kanssa Muurikka kehittää tuotteistaan entistä parempia!

Muurikka-tuotteita on saatavana OPA&MUURIKKA -myymälöistä sekä opamuurikka.fi ja pisla.fi -verkkokaupoista sekä jälleenmyyjiltä

OPA&MUURIKKA -myymälöitä on Mikkelissä, Helsingissä, Heinolassa ja Jyväskylässä. Myymälät sekä Pislan toimipiste toimivat myös verkkokaupan noutopisteinä.

Osallistu kilpailuun ja voita Muurikka Maxi -kesäkeittiövaunu, arvo 299 euroa!

Kesäkeittiövaunu on Muurikka Kesäkeittiön monipuolinen keskus. Vaunussa on mustaksi maalattu, tukeva teräksinen runko. Vaunussa on suomalaisesta, ekologisesta lämpökäsitellystä männystä valmistetut sivutasot. Puutasot voidaan halutessaan käsitellä pigmentoidulla kuullotteella tai puuöljyllä. Helposti alas kääntyvien sivutasojen ansiosta vaunu mahtuu tarvittaessa pienempään tilaan ja sitä on helppo liikutella pyörien ansiosta.

Vaunussa on myös runsaasti säilytystilaa erilaislle varusteille ja tarvikkeilla, kuten pannuille ja savustusastialle. 

Suosittelemme Kesäkeittiövaunun kanssa ostettavaksi Kesäkeittiön Suojahupun, vettähylkivä huppu suojaa kosteudelta ja pölyltä.

Lisätietoja:

www.opamuurikka.fi

Kilpailu on päättynyt. Voittaja on Hannu Mäkelä (Jyväskylä).

Osallistuminen on maksutonta. Arvonnan säännöt >