MAINOS

Suomela.fi Kevätkarnevaalit! Osallistu ja voita Clage MBH3 -läpivirtauslämmitin, arvo 297 euroa!

Suomela.fi Kevätkarnevaaleilla arvotaan upeita palkintoja, joita et halua ohittaa! Osallistu kilpailuun ja voita Clage MBH3 -läpivirtauslämmitin, arvo 297 euroa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Suomela.fi Karnevaaleilla arvotaan upeita palkintoja, joita et halua ohittaa! Mikä palkinto arvotaan milloinkin? Se selviää vain osallistumalla!  Tilaa Kevätkarnevaali-muistutus suoraan sähköpostiisi ja yksikään arvonta ei mene sinulta ohi!


Kilpailun tarjoaa

Huipputuotteet Oy on vedenlämmitykseen liittyvien tuotteiden asiantuntija ja maahantuoja. Yritys toimii valtuutettuna maahantuojana laadukkaille Borö Pannan Ab, CLAGE GmbH ja Kospel S.A. -tuotteille. Tuotteiden myynti tapahtuu jälleenmyyjäverkoston tai maahantuojan kautta.

Huipputuotteet Oy on toiminut kaupan alalla vuodesta 1992. Asiantuntemus ja pitkäaikainen kokemus on luonut yritykselle vankan jalansijan vedenlämmitystuotteiden maahantuojana. Erityisen tärkeää on loppukäyttäjän asiakastyytyväisyys. Toimitukset hoituvat mahdollisimman nopeasti ja sitä vaaditaan myös tuotteiden valmistajilta.

Kaikki tuotteet on sertifioitu Euroopan Unionin säädösten mukaisesti.

Osallistu kilpailuun ja voita Clage MBH3 -läpivirtauslämmitin, arvo 297 euroa!

Pienikokoinen vedenlämmitin sopii kaikkiin pesualtaisiin ja lämmittää vettä virratessaan lämmittimen läpi, tuhlaamatta energiaa valmiustilassa. Vedenlämmitin on tarkoitettu yhden vesipisteen lämmittimeksi ja se voidaan kytkeä kaikkiin hanoihin. Paineluokitus on 10 baria rakentamismääräyskokoelman mukaisesti.

Säädettävä virtaus takaa lämmittimen tehokkuuden. Korkealaatuisen lämmittimen mukana toimitetaan poresuutin hanalle, joustava liitosletku ja liitoskappale asennusta varten. Pienikokoinen, hydraulisesti ohjattu vedenlämmitin tuottaa lämmintä vettä pesualtaalle. Lämmityselementti aktivoituu automaattisesti heti kun vesi virtaa lämmitysyksikön läpi.

MBH 3.5 kW tai 6.5 kW läpivirtauslämmitin on taloudellinen vedenlämmitin käsienpesualtaalle tai keittiöön. Veden lämpötilan säätö 35°C – 50°C.

Lisätietoja:

www.huipputuotteet.fi

Kilpailu on päättynyt. Voittaja on Jorma Lahtinen (Harjavalta).

Osallistuminen on maksutonta. Arvonnan säännöt >