MAINOS

Toiveissa helppo pintaremontti – Kevätmessut starttaa

Sisustus

Kevätmessut avaa piha- ja rakennuskauden. Nyt etsitään helposti toteutettavia ratkaisuja, jotka tuovat näyttävyyttä ja uutta tyyliä kodin pintoihin.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Oma Koti -messujen uutuus on Pintamateriaalit -alue, jossa esitellään muun muassa uusimpia tapetti- ja lattiatrendejä. Lattiamateriaaleissa on tarjolla aiempaa rohkeampia vaihtoehtoja.

– Messuosastolla esittelemme uuden, hätkähdyttävän pinkin tammiparketin. Lisäksi muista väreistä harmaan eri sävyt ovat edelleen kysyttyjä. Puulaaduista tammi on eniten käytetty materiaali niin Suomessa kuin ympäri maailmaa. Saarnin kysyntä on lisääntynyt, sillä se vastaa kovuudeltaan tammea mutta siinä syykuviointi on isompi. Meidän tuotteissa on Suomen allergia- ja astmaliiton allergiatunnus, eli tuotteista ei irtoa sisäilman laatua heikentäviä kemikaaleja, kertoo Timberwisen markkinointipäällikkö Laura Lankinen.

Viherbuumi näkyy myös sisustamisessa

Ihmiset kaipaavat koteihinsa vihreyttä ja viihtyisyyttä. Tämä näkyy sekä sisätiloissa että terasseilla.

– Viherbuumi on laajentunut parvekeviljelmistä ja viherkasveista sisätiloihin. Tapeteissa ovat tällä hetkellä muodissa sekä kukat ja kasvit että graafisuus. Lisäksi sisustuksessa korostuu yksilöllisyys, sillä omien valokuvien teettäminen isoiksi pinnoiksi tapetteina on nykyään helppoa. Pintaremontoinnissa helppous on muutenkin päivän sana, ja suoraan seinään asennettavat tapetit ovat kuluttajien suosiossa, kertoo Väritukku Oy:n markkinointijohtaja Maija Parantainen.

– Katetun terassin avulla ihmiset saavat kohtuullisella hinnalla lisää tilaa ja uutta ulottuvuutta kotiin. Nyt halutaan päästä luonnon lähelle kelillä kuin kelillä. Koteihin panostetaan enemmän, halutaan laatua, mukavuutta ja tietynlaista kasvojenkohotusta. Kuluttajat arvostavat yksilöllisiä ratkaisuja ja helppoutta, monesti koko projekti halutaan ulkoistaa rakennusluvista alkaen, sanoo Siesta Group Oy:n toimitusjohtaja Sauli Kiuru.

lämpöpumppu - kevätmessut

Koteihin panostetaan enemmän, halutaan laatua, mukavuutta ja tietynlaista kasvojenkohotusta.

Kevätmessut tarjoaa ammattimaista sisustussuunnittelua maksutta

Sisusta! ja Oma Koti -messut tarjoavat ammattilaisten apua kodin sisustamiseen. Sisustus- ja verhosuunnittelutoimisto Form & Fabric Oma Koti -messuilla ja Koto Sisustussuunnittelu Rajasuo & Turkki Sisusta!-messuilla tarjoavat 30 minuutin maksutonta sisustusneuvontaa ajan varanneille. Mukaan voi ottaa valokuvia tai suunnitelmia.

 

Kevätmessut Messukeskuksessa Helsingissä 26.–29.3.2015. Samalla lipulla viisi tapahtumaa: Kevätpuutarha, Oma Koti, OmaMökki, Sisusta! ja Lähiruoka & Luomu.

 

www.kevatmessut.fi

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

messut omakotimessut sisustaminen