MAINOS

Kierrätä helposti ja tyylikkäästi ilman hajuja BioProffa Biokeruuastialla – lue ilmainen BioAapinen!

Keittiö

Keittiöjätteen kierrätys ei koskaan ole ollut näin helppoa! BioProffa Biokeruuastia helpottaa biojätteen lajittelua ja kierrätystä kotikeittiössä. Kannen aktiivihiilisuodattimet pitävät hajut tehokkaasti loitolla.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

BioProffa Biokeruuastia helpottaa biojätteen lajittelua ja kierrätystä kotikeittiössä: tyylikkään designinsa ja kompaktin 5 L kokonsa ansiosta se sopii vaikka tiskipöydälle, ja kannen aktiivihiilisuodattimet pitävät hajut tehokkaasti loitolla.

Sekajätteeseen heitetty biojäte päätyy jätteenpolttolaitoksiin, kun se erikseen kerättynä olisi kompostoinnin avulla hyödynnettävissä mullaksi, ravinteiksi tai maanparannusaineeksi.

Haluamme nyt kertaheitolla tehdä biojätekierrätyksen helpommaksi ja osaltamme edistää toimivaa kiertotaloutta tyylikkäällä ja kestävällä BioProffa Biokeruuastialla.

Tyylikäs biojäteastia tukee trendikästä ja tarpeellista biojätekeräystä

BioProffa Biokeruuastia toimii niin ahkeran kokkaajan kierrätysseuralaisena kuin kodeissa, joissa bioroskis täyttyy hitaammin. Biokeruuastiasta jätteet voi viedä kerralla kompostiin, biojätekeräykseen tai tyhjentää bokashikompostoriin, joka muuttaa ne nopeasti ravinteikkaaksi esikompostointimateriaaliksi ja nestemäiseksi lannoitteeksi.

Kannen aktiivihiilisuodattimet estävät hajujen muodostumista ja tiivis kansi pitää banaanikärpäset loitolla.

Kuorijäte kuten suodatinpussitkin häviävät näkyvistä käden käänteessä. Tyylikäs muotoilu värivaihtoehtoineen miellyttää silmää.

Bioproffa  Biokeruuastia

  • koot: 5 l ja 4 l
  • Yksitoista eri väriä!
  • Erinomainen myös mökille, veneeseen ja puutarhajuhliin.

Tee multaa omista keittiöjätteistäsi!

BOKASHI tarkoittaa fermentoitunutta orgaanista jätettä, fermentointi puolestaan maitohappokäymistä, eli biojäte hapatetaan ilmatiiviissä astiassa. Hapatus tapahtuu sekoittamalla biojätteen joukkoon EM-mikrobiseosta – Bokashirouhetta, jossa on maaperälle hyväksi havaittuja mikrobeja, hiivoja ja maitohappobakteereja.

Fermentoitumisen lopputuloksena saadaan ensiluokkaista ja laadukasta esikompostointimateriaalia jatkokäsittelyä varten sekä ravintorikasta fermentaationestettä, esim. kasvien lannoittamiseen.

Orgaaninen jäte sisältää kaikki tarpeelliset ravintoaineet, vitamiinit ja mineraalit.

BOKASHI -keittiökompostorissa fermentoitunut orgaaninen jäte on loistava perusta ensiluokkaiselle kompostimullalle puutarhaan ja viljelyyn.

Bokashi keittiökompostori

  • BioProffa Bokashi keittiökompostori 2 x 16 L tuplapakkaus
  • BioProffa Bokashi keittiökompostori Prego  2 x 19 L tuplapakkaus
  • Sisältävät kaiken mitä tarvitset keittiökompostoinnin aloittamiseen, myös Bokashirouheen.

Lue ilmainen BioAapinen!

Esbau, esbau.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

BioAapinen biojäte biojäteastia biokeruuastia BioProffa Bokashi Esbau keittiöjäte