Kierrätyskalusteet Punaisen Ristin Kontista – tutustu Habitare-messuilla

Sisustus

Kontti on SPR:n kierrätystavaratalo, joka myy hyväkuntoiset kierrätyskalusteet tarvitseville. Huonekalulahjoituksia tarvitaan jatkuvasti.

Jaa sosiaalisessa mediassa

– Habitaren messuosastomme osoittaa, että kierrätyskalusteet voivat olla tyylikkäitä, korkeatasoisia ja kiinnostavia. Tavarataloissamme myydään laadukasta ja puhdasta tavaraa. Saamme asiakkailtamme paljon kiitosta sisustusvalikoimamme monipuolisuudesta sekä myytävien tuotteiden hyvästä kunnosta, kertoo Vantaan Kontti-tavaratalon päällikkö Marje Arvinen.

Vantaan Kontti esittelee huonekalu- ja sisustustavaravalikoimaansa omalla osastollaan Habitare-messujen yhteydessä järjestettävässä Antiikki-tapahtumassa.

Pula huonekalulahjoituksista – kierrätyskalusteet noudetaan kotoa pääkaupunkiseudulla

Konttien tuotevalikoima vaihtuu tiheään tahtiin, minkä lisäksi lajitelmat päivitetään myös sesongin mukaan.

– Uusi syysmallistomme on vastikään ilmestynyt myymälöihin, joten juuri nyt Konteista voi tehdä erityisen hyviä löytöjä, Arvinen vinkkaa. Vantaan Konttiin lahjoitetaan erityisen paljon vaatteita ja pientavaraa, mutta huonekalulahjoituksia kaivataan jatkuvasti. – Kontti tarjoaa pääkaupunkiseudulla huonekalulahjoituksille maksuttoman noutopalvelun, mikä tekee lahjoittamisesta mahdollisimman vaivatonta, Arvinen lisää.

Punaisen Ristin Kontilla on kymmenen kierrätystavarataloa ympäri Suomen. Pääkaupunkiseutulaiset pääsevät vastaisuudessa tekemään ostoksia toisessakin Kontti-kierrätystavaratalossa, sillä ketju suunnittelee laajentamista Espooseen.

Kierrätyskalusteet voivat olla tyylikkäitä

Kierrätyskalusteet voivat olla tyylikkäitä, korkeatasoisia ja kiinnostavia. Kuva: kontti.punainenristi.fi

Kontti kerää varoja avustustoimintaan niin kotimaassa kuin ulkomailla

Kontin tulos käytetään Punaisen Ristin avustustyöhön Suomessa ja maailmalla. Esimerkiksi Vantaan Kontin tuloksesta jaetaan puolet paikalliseen piiritoimintaan, neljäsosa tilitetään Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon ja loput käytetään Kontti-toiminnan kehittämiseen.

Katastrofirahaston varoilla autetaan luonnonkatastrofien ja sotien uhreja ympäri maailmaa. Suomen Punainen Risti toimittaa katastrofialueille avustustarvikkeita kuten puhdasta juomavettä tai kokonaisen kenttäsairaalan. Hätäavun jälkeen Punainen Risti auttaa jälleenrakennuksessa sekä opettaa toimimaan onnettomuuden sattuessa. Katastrofirahaston avulla Punainen Risti tukee lisäksi kehitysyhteistyöohjelmia sekä taistelee sairauksia ja nälkää vastaan paikallisten vapaaehtoisten kanssa.

Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja design-tapahtuma Habitare järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 10.–14. syyskuuta.

Lisätietoja: kontti.punainenristi.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

huonekalut kierrätys kierrätyshuonekalut kierrätyskalusteet


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: